Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Μαμά, πήρα δέκα με τόνο!

γράφει ο πιτσιρίκος

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης, χαρακτήρισε «αγράμματο» τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, επειδή ο τελευταίος είχε πει ότι η πρωτοβουλία Λυκούδη για την Κεντροαριστερά είναι κίνηση μνημονιακή. Επίσης, ο κ. Λυκούδης είπε πως «θα έλθει η γη ανάποδα αν κρίνει ο Σκουρλέτης εμένα». 


Οπωσδήποτε είναι κάπως γελοίο να είσαι 70 χρονών και να λες «αυτός είναι αμόρφωτος, εγώ είμαι μορφωμένος».

Το σχολείο για τον κ. Λυκούδη μάλλον δεν τελείωσε ποτέ. Περιμένει πάντα τον έλεγχο, για να μας τον δείξει και να του πούμε μπράβο.

Τι να την κάνεις την μόρφωση, όταν το αριστερό -υποτίθεται- κόμμα στο οποίο ανήκεις, πάτησε τις προεκλογικές υποσχέσεις του πρόεδρού του Φώτη Κουβέλη και μπήκε στην κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ;

Τι να την κάνεις την μόρφωση, όταν η μόνη έννοια της ΔΗΜΑΡ ήταν να μπει στην κυβέρνηση, ώστε να μπορεί να χώνει στελέχη της στο Δημόσιο μέσω της θλιβερής ποσόστωσης;

Ένα πράγμα είναι η μόρφωση, κι ένα άλλο πράγμα είναι η τσίπα.

Γελάω πολύ με όλους αυτούς τους «μορφωμένους» αριστερούς που έχουν πάθει ταράκουλο τώρα που για πρώτη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα αριστερό κόμμα, είναι ένα βήμα πριν την κυβέρνηση.

Δεν θα του το συγχωρήσουν ποτέ.

Αμόρφωτος ο Τσίπρας, αμόρφωτος ο Σκουρλέτης, αμόρφωτος όλος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μορφωμένοι είναι μόνο αυτοί οι παππούδες που στο κούτελό τους είναι γραμμένες όλες οι ήττες της Αριστεράς στην Ελλάδα.

Κι αντί να πάνε επιτέλους στα σπίτια τους - για να έρθουν μπροστά νέοι άνθρωποι χωρίς τα συμπλέγματα των ηττημένων -, κάνουν τώρα όνειρα και σχέδια για την Κεντροαριστερά.

Δεν ξέρω πόσο μορφωμένος μπορεί να είναι κάποιος που είναι σε ηλικία που του κάνει νοήματα ο χάρος, κι αυτός νιώθει την ανάγκη να μας ενημερώσει πως είναι μορφωμένος.

Πάντως, αυτοί οι «μορφωμένοι» αριστεροί που έβγαζαν πύρινους λόγους για τα δικαιώματα του λαού πάντα ένιωθαν πολύ ανώτεροι από τους λαϊκούς ανθρώπους και τους έβλεπαν με αηδία και περιφρόνηση.

Γιατί αυτός ο λαός είναι πολύ αμόρφωτος, βρε παιδί μου.

Μπίθουλας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου