Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ξεκίνησε το Μουντιάλ!

γράφει ο Πιτσιρίκος

Πολύ όμορφα ξεκίνησε το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αφού στον εναρκτήριο αγώνα η Βραζιλία νίκησε με 3-1 την Κροατία, αν και ο Γιαπωνέζος διαιτητής Μορί Χαμούρα αδίκησε την Βραζιλία. Οι Βραζιλιάνοι δεν πτοήθηκαν από τις αδικίες του διαιτητή και θριάμβευσαν, αν και τώρα θα καταφύγουν στον Άρειο Πάγο, για να δικαιωθούν, όπως οι καθαρίστριες. 
 
Πάντως, έχει πολύ μεγάλη πλάκα που οι άνθρωποι περιμένουν να βρουν την δικαιοσύνη στα γήπεδα, αν και καθημερινά ανέχονται στη ζωή τους και στην κοινωνία να μην υπάρχει καθόλου δικαιοσύνη.

Και ξαφνικά περιμένουν δικαιοσύνη από έναν άγνωστο Γιαπωνέζο διαιτητή με κοντό παντελονάκι.

Και μετά έχουν και παράπονο ότι τους αδίκησε.

Εν τω μεταξύ, βλέπεις κάτι πεινάλες - που δεν έχουν λεφτά να πιούν έναν καφέ -, να στενοχωριούνται και να είναι έτοιμοι να βάλουν τα κλάματα που ο διαιτητής δεν έδωσε φάουλ στον πολυεκατομμυριούχο ποδοσφαιριστή.

Πριν από τον αγώνα της Βραζιλίας με την Κροατία, διεξήχθη η τελετή έναρξης με την εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ να τραγουδάει το «Καραπιπερίμ» στα πορτογαλικά.

Κυρίαρχο θέμα στην τελετή έναρξης ήταν η φύση, με κεντρικά συνθήματα τα «Επιστροφή στη φύση» και «Αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμήσι».

Βραζιλιάνες και Βραζιλιάνοι με όμορφα σώματα γδύθηκαν και άρχισαν να κάνουν έρωτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τους ακολούθησαν οι θεατές από τις κερκίδες, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα υπέροχο ερωτικό όργιο με πολλαπλούς οργασμούς που διακόπηκαν από το σφύριγμα του διαιτητή για την έναρξη του αγώνα.

Ευχάριστα είναι τα νέα και από το στρατόπεδο της εθνικής μας, αφού βρέθηκαν τα όπλα και τα πυρομαχικά που είχαν χαθεί προχθές.

Οι παίκτες της εθνικής μας χαίρουν άκρας υγείας, αφού οι εξετάσεις έδειξαν πως κανείς τους δεν κόλλησε σύφιλη, αν και ο καθένας τους έχει από τρεις πουτάνες στο δωμάτιό του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου