Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Έκθεση των Εικαστικών Τμημάτων του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

H έκθεση των εικαστικών τμημάτων του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης έχει γίνει πλέον θεσμός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, και πραγματοποιείται με τη λήξη της εκάστοτε πολιτιστικής χρονιάς στο πολιτιστικό κέντρο Ελληνικού. Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες μαθητές - καλλιτέχνες παρουσιάζουν στο κοινό τη δουλειά ολόκληρης της χρονιάς.

Φέτος η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 29/5 – 31/6 και η συμμετοχή ήταν μεγάλη τόσο των μαθητών αλλά και των επισκεπτών καθόλη τη διάρκειά της. Τα ποικίλα θέματα, όπως προσωπογραφίες, τοπία, αγιογραφίες, θαλασσογραφίες και οι διαφορετικές τεχνικές όπως ζωγραφική με μολύβι, κάρβουνο, ελαιογραφίες, 
ακρυλικά κ.α. ενθουσίασαν τους επισκέπτες.

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Ελληνικού μεταμορφώθηκε σε πινακοθήκη που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από καμία «καταξιωμένη gallery». Τόσο η επισκεψιμότητα της έκθεσης όσο και η ποιότητά της ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου, o Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και η πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής, οι οποίοι εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους τόσο στους μαθητές αλλά και στη δασκάλα τους κ. Αφροδίτη Κροντήρη για τις δημιουργίες τους και το στήσιμο της έκθεσης.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στο προσωπικό του δήμου και ιδιαίτερα στους εθελοντές μας που χωρίς την στήριξη και την συμμετοχή τους σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, η έκθεση αυτή δεν θα είχε σίγουρα αυτή την επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την ανταπόκρισή σας και ευχόμαστε και του χρόνου να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε άλλη μία παρόμοια ή και γιατί όχι ακόμη καλύτερη έκθεση αν μας επιτρέψουν να έχουμε και πάλι αυτούς τους χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου