Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

"Το τέλειο χτύπημα" στο Υπόστεγο την Κυριακή 27 Ιουλίου

Η ταινία "το τέλειο χτύπημα - the best offer" του Giuseppe Tornatore θα προβληθεί την Κυριακή 27 Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ στην αυλή του Υπόστεγου, 25ης Μαρτίου 38 στην Αργυρούπολη.

Το πρόγραμμα προβολών του Ιουλίου στο "Υπόστεγο" μπορείτε να το δείτε εδώ.

Σκηνοθεσία: Τζιουζέπε Τορνατόρε
Πρωταγωνιστούν: Τζέφρι Ρας, Τζιμ Στάρτζες, Σίλβια Χοκς, Ντόναλντ Σάδερλαντ

Υπόθεση:

Ο Virgil Oldman (Geoffrey Rush) είναι ένας εξαιρετικός εκτιμητής, δημοπράτης και συλλέκτης έργων τέχνης. Εκκεντρικός, σνομπ και ανορθόδοξος δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν και ειδικά στο αντίθετο φύλο να τον πλησιάσει. Όταν η Claire (Sylvia Hoeks), μια κληρονόμος που πάσχει από αγοραφοβία, ζητάει τη βοήθεια του, ο Virgil θα αισθανθεί μια ακαταμάχητη έλξη για εκείνη. Το μυστήριο που καλύπτει την πελάτισσα του θα τον παρασύρει σε μια συγκλονιστική περιπέτεια που θα του αλλάξει τη ζωή.

Περισσότερα:

Ο Giuseppe Tornatore, ο σκηνοθέτης του αριστουργηματικού «Σινεμά ο Παράδεισος»,  καταθέτει όλη του τη μαεστρία σε μια κλασική, ελεγειακή ιστορία μυστηρίου με αναφορές στον συναρπαστικό χώρο της τέχνης. Με πρωταγωνιστή τον οσκαρικό Geoffrey Rush («Ο Λόγος του Βασιλιά») και ένα καλοδουλεμένο αγγλόφωνο σενάριο,
η ταινία χτίζει μεθοδικά ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ, ντυμένο με τη μουσική του Ennio Morricone. Ο διάσημος σκηνοθέτης καταπιάνεται με την αινιγματική σχέση  ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, που έχουν μάθει να ζουν σε απόσταση από τους άλλους, ο καθένας με διαφορετικό τρόπο. Η ταινία σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία στην Ιταλία.

Πηγή κι ακόμη περισσότερα εδώ: www.myfilm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου