Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ : ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 19:30 μ.μ. ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ
ΤΗΣ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ 240 ΧΙΛΙΟΜ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ»
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΣΤΙΣ 9 Ι0ΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 μ.μ.

Η Δημοτική μας κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» συμμετέχει στις εκδηλώσεις υποδοχής της πρωτοβουλίας «240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό» που συνδιοργανώνουν στις 9 Ιουλίου στις 7.30 μμ στην παραλία του Αγίου Κοσμά η «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό» και άλλες συλλογικότητες.

Καλεί τους Γλυφαδιώτες και τις Γλυφαδιώτισσες να ενώσουμε τις φωνές μας με τους αγωνιζόμενους κατοίκους των γύρω δήμων και να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην ιδιωτικοποίηση και τον βιασμό των ελεύθερων χώρων, των παραλιών και του αιγιαλού. Να καταδικάσουμε και να ζητήσουμε την απόσυρση του απαράδεκτου νομοσχεδίου που προωθεί για ψήφιση η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στο θερινό τμήμα της Βουλής.

Η παραλία του Αγίου Κοσμά αποτελεί αγωνιστικό σύμβολο αντίστασης της περιοχής μας και είναι σήμερα ελεύθερη μετά από πολύχρονους αγώνες των κατοίκων της περιοχής και απεργία πείνας του δημάρχου Ελληνικού -Αργυρούπολης Χρ. Κορτζίδη. Είναι ένας από τους ελάχιστους χώρους που έχουν παραμείνει ελεύθεροι και που τώρα απειλούνται με ξεπούλημα από την κυβέρνηση στον όμιλο Λάτση.

Ενημερώνουμε με την ευκαιρία τους συμπολίτες μας ότι η δημοτική μας κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» αποτελεί ιδρυτικό μέλος στο νέο δίκτυο φορέων, συλλόγων, δημοτικών κινήσεων και συλλογικοτήτων που δημιουργήθηκε πρόσφατα με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας και άλλων φορέων για την προστασία της παραλίας και των ακτών μας με τον τίτλο "Ακτές- Ώρα Μηδέν".

ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 19:30 μ.μ.
ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου