Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

9 ΙΟΥΛΙΟΥ : ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ TOY ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ

Η «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό» καλεί συλλογικότητες και αλληλέγγυες ομάδες να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και τον βιασμό των ελεύθερων χώρων, των παραλιών και του αιγιαλού, με τo νομοσχέδιo που προωθείται για ψήφιση από την κυβέρνηση στο θερινό τμήμα της Βουλής.

Στα πλαίσια αυτά, συντονιζόμαστε με την πρωτοβουλία «240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό» και συνδιοργανώνουμε στις 9 Ιουλίου στις 7.30 μμ ποικίλες εκδηλώσεις στην παραλία του Αγίου Κοσμά, αναλυτικό πρόγραμμα για τις οποίες θα σας αποσταλεί το συντομότερο δυνατόν.

Η παραλία αυτή, που είναι σήμερα ελεύθερη μετά από πολύχρονους αγώνες των κατοίκων της περιοχής και απεργία πείνας του δημάρχου Χρ. Κορτζίδη , αποτελεί σύμβολο αντίστασης, έναν από τους ελάχιστους χώρους που έχουν παραμείνει ελεύθεροι και τώρα βρίσκονται στο στόχαστρο της κυβέρνησης και του ομίλου Λάτση.

Με βάση τα παραπάνω, σας καλούμε ως συλλογικότητα να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις της 9ης Ιουλίου στην παραλία του Αγίου Κοσμά, και να αναρτήσετε ένα δικό σας πανώ στον χώρο των εκδηλώσεων.

ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

«Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο
στο Ελληνικό»
http://parkoellinikou.blogspot.com
Για επικοινωνία: parkoellinikou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου