Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Συνεργασία της Νέας Δημοτικής Αρχής με Φορείς του Αλίμου

Σύσκεψη με τους φορείς και τους συλλόγους του Αλίμου πραγματοποίησε η νέα Δημοτική Αρχή την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν όψει
της προετοιμασίας του νέου Προϋπολογισμού του Δήμου για το 2015, ο οποίος θα ψηφιστεί από το καινούριο Δημοτικό Συμβούλιο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Συζητήθηκαν μικρά έργα και παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στις γειτονιές του Αλίμου, τα σχολεία, τους αθλητικούς χώρους κ.λπ., αλλά και σοβαρά θέματα της επικαιρότητας, όπως η ιδιωτικοποίηση της Μαρίνας Αλίμου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλα τα μέλη και οι εθελοντές της κίνησης «Αγαπώ τον Άλιμο», που από την 1η Σεπτεμβρίου θα αναλάβουν τη Διοίκηση του Δήμου Αλίμου, καθώς και εκπρόσωποι από 27 φορείς του Αλίμου: Αθλητική Λέσχη Φιλάθλων Αλίμου, Αθλητικός Σύλλογος «ΓΑΙΑ», Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ, Ένωση Γυναικών Ελλάδας, Ένωση Παλαιών Προσκόπων, Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, Ένωση Τραχώνων-ΔΙΑΣ, Ένωση Τριτέκνων Αλίμου, Σύλλογος οικισμού Εκτελωνιστών, Επιστημονικός Σύνδεσμος «Victor Artant», ΚΑΟ Καλαμακίου (Μπάσκετ), Κίνηση Πολιτών Αλίμου, Ναυτικός Όμιλος Αλίμου, ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ, Όμιλος Δημοκρατικής Πρωτοβουλίας, Περιβαλλοντικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος «ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ Ο ΑΛΙΜΟΥΣΙΟΣ», Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ», Πολιτιστικός Όμιλος Καλαμακίου, Σύλλογος περιοχής Κυθηρίων «Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ», Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού, Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλίμου, Σύλλογος Κατοίκων Αμπελακίων, Σύλλογος Κρητών «Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», Σύλλογος Μεσσαριτων Θηρας «ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ», Σύλλογος Μεσσήνιων «Ο ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ», Σύνδεσμος Αρκάδων «Ο ΠΑΝΑΣ», 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου.
 
Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.

Πηγή: www.alimoslive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου