Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΟΥΣΤΩΝ & ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Πέτρινο Ανοιχτό Θέατρο Αργυρούπολης όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά με έντονους μουσικούς ρυθμούς από τα τμήματα της σχολής Κρουστών “Σπύρος Λιβιεράτος” καθώς και τη δυναμική παράσταση των τμημάτων Σύγχρονου Χορού της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης.

Ήταν μια παράσταση που ανέδειξε την δουλειά που έκαναν οι μαθητές τη χρονιά 2013-2014 στα συγκεκριμένα πολιτιστικά τμήματα.





Οι ηλικίες τους από 8 ετών έως και ενηλίκων και διαφόρων επιπέδων (από αρχάριους μέχρι προχωρημένους), αλλά δεν έλειψε από κανέναν το κέφι,η ζωντάνια καθώς και η αγάπη για αυτό που επέλεξαν να μάθουν.

Η εκτέλεση των προγραμμάτων τους ήταν άψογη, το κοινό ξεσηκώθηκε και χειροκροτούσε με το ρυθμό τόσο τους ντραμίστες όσο και τους χορευτές για τις επιδόσεις τους.

Οι συμμετέχοντες ενθουσίασαν τους πάντες και χειροκροτήθηκαν ζεστά καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Οι δημιουργοί αυτής της επιτυχίας είναι οι καθηγητές: Ανδρέας Νικόλης (καθηγητής Κρουστών) Χριστιάνα Σκιαδά (καθηγήτρια Χορού) και Σοφία Πάνου (καθηγήτρια Θεωρητικών Μουσικής) που δίδαξαν και επιμελήθηκαν αυτή την υπέροχη παράσταση.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.


Στο τέλος της βραδιάς απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους καθηγητές που δημιούργησε η Δημοτική Σύμβουλος Αλεξάνδρα Πολυχρονίδη.

Ευχόμαστε και του χρόνου για κάτι παρόμοιο και γιατί όχι και ακόμα καλύτερο!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου