Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Εσύ τι ψήφισες ;


Ψάχνοντας το αρχείο μου για να το ξεσκαρτάρω βρήκα μια φωτογραφία που τόσον καιρό την είχα ξεχάσει. Είναι τραβηγμένη στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Ελληνικό και απαθανατίζει το προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά την εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου 2014.

Την είχα τραβήξει για να δείξω την ασέβεια του νέου κόμματος του Αντώνη Σαμαρά, καθώς η θέση που τοποθετήθηκε το περίπτερο έκρυβε τη θέα από τους ανθρώπους που κάθονταν στα παγκάκια της πλατείας.

Μετά από τόσον καιρό αυτή η ασέβεια πέρασε σε δεύτερο χρόνο, έχασε την επικαιρότητα.

Πλέον αναδείχτηκαν νέα ζητήματα: όπως πχ ότι ξεχάστηκε η μεγάλη "έξοδος στις αγορές" που προεκλογικά έπαιζε πολύ, τώρα ψάχνονται να βρουν κάποιον "λαϊκιστή" να λέει καμιά καλή κουβέντα για τον Μαζιώτη και τον Ξηρό, τώρα δεν τους κάθεται καλά που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενέταξε στους "120" τους νεοναζί βουλευτές, τώρα τους προέκυψε και η απεργία με αιτήματα του περασμένου αιώνα για την "επένδυση του αιώνα" που πραγματοποίησε η COSCO στο Μεγάλο Λιμάνι, τώρα δυσκολεύονται να πείσουν όσους ονειρεύτηκαν ανθρώπινες θέσεις εργασίας για το "καλόν" της "επένδυσης" Λάτση στο Ελληνικό.


Ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου