Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Φτιάχνω το δικό μου ανόθευτο κρασί χωρίς χημικά πρόσθετα - Δωρεάν σεμινάριο, από την Πέμπτη 10 Ιουλίου

Οι συλλογικότητες του π. κάμπινγκ  Βούλας και ο «Βλαστός» Αργυρούπολης διοργανώνουν και φέτος σεμινάριο παραγωγής κρασιού.
 
Μετά την περσινή επιτυχία του σεμιναρίου κρασιού  που πραγματοποιήθηκε στο κάμπινγκ της Βούλας με θέμα :
"Φτιάχνω το δικό μου ανόθευτο κρασί χωρίς χημικά πρόσθετα" και τη διάθεση για την επανάληψή του, συνδιοργανώνεται και φέτος το σεμινάριο παραγωγής κρασιού στο π. κάμπινγκ της Βούλας και στο «Βλαστό».

Την Πέμπτη, 10 Ιουλίου  στις 7.00 μ.μ. θα γίνει  συνάντηση στο «Βλαστό» (Τριπόλεως 19, Αργυρούπολη) για μια πρώτη ενημέρωση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου και  συζήτηση  του ωραρίου που θα σας εξυπηρετήσει. 

Το σεμινάριο θα είναι διαδραστικό και όχι μια στείρα απόδοση γνώσης. Θα γίνει σε δύο χρονικά τμήματα, το πρώτο θα είναι έως το τέλος Ιουλίου και το δεύτερο θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου.

Εισηγητής είναι όπως και πέρυσι ο Μάρκος Βιδάλης.                  
Η διάρκεια θα είναι συνολικά δυόμιση μήνες και οι συναντήσεις θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα και θα διαρκούν 1 ώρα και 30 λεπτά .

Φέτος πρωτοτυπούμε και  θα πραγματοποιήσουμε και πρακτική εξάσκηση παραγωγής του δικού σας κρασιού. Τώρα μπορείς και συ να «Φτιάξεις το δικό σου ανόθευτο φυσικό κρασί χωρίς χημικά πρόσθετα» ξεκινώντας από 1  έως 200 κιλά.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες- Δηλώσεις συμμετοχής: 
«Βλαστός» τηλ 210-9613680 
Κάμπινγκ Βούλας  τηλ 210-8991145 
Μάρκος Βιδάλης τηλ. 6942510025

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου