Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μετά το "λύκο στα πρόβατα" μας την έπεσαν και κατσικοκλέφτες*

Τα ρέστα του έδωσε πάλι ο κ. Τσαρπαλής στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ελληνικού-Αργυρούπολης την Τετάρτη 23 Ιουνίου (δείτε εδώ). Όμως ο έμπειρος και σεμνός πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Μπούκας δεν τα άφησε να πέσουν κάτω και του τα επέστρεψε στο χέρι.

Αν όμως έχεις ρέστα και είσαι και κουβαρντάς μπορείς να τα κρατήσεις; Δεν αντέχεται.

Έφυγε λοιπόν ο κ.Τσαρπαλής από τη συνεδρίαση και μες τον βαρύ νταλκά του πήγε στο facebook και τάδωσε όλα.


Δεν μπορούσαν να λείπουν από τέτοια βραδυά τα υπόλοιπα στελέχη της "ενωμένης πόλης" με πρώτο-πρώτο τον κ.Κωνσταντάτο... πήγαν λοιπόν να του σταθούνε και με την ευκαιρία έδωσαν κι αυτοί τα ρέστα τους.


Άλλωστε ως επικοινωνιολόγος ξέρει ο κ.Κωνσταντάτος: το facebook είναι το καλύτερο μαγαζί-γωνία και μια σπέκουλα για κατσικοκλέφτες* πιάνει περισσότερο τόπο από όσο μια κουβέντα σε ένα καφενείο για μαχαίρωμα και αίμα.

Ξεσπάθωσε κι ο όχλος ζητώντας όχι μόνο κάθαρση, αλλά και εκκαθάριση των κατσικοκλεφτών*. Ξεχάστηκαν και κάποιοι που κράδαιναν κρεμάλες για τον ΓΑΠ, για τον Στουρνάρα , τον Προβόπουλο κι όσους είναι ακόμα έξω ή στο Αζερμπαϊτζάν ζητώντας τώρα να πάνε φυλακή οι κατσικοκλέφτες*.

Κατόπιν τούτων η απάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Μπούκα στο πανηγύρι ψευτιάς που παίζει στο διαδίκτυο με τη συμμετοχή των πρωτοκλασσάτων της "ενωμένης πόλης" ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Δείτε τη εδώ:


Για μια ακόμη φορά η λάσπη που επιχείρησαν να ρίξουν στον Χρήστο Κορτζίδη γυρίζει σε αυτούς. Εμφανίστηκαν δια του κ. Τσαρπαλή στο συμβούλιο της 23ης Ιουλίου με "ντοκουμέντα" κατηγορώντας τον Κορτζίδη ως υπεύθυνο για μεγάλη "ρευματοκλοπή" στο ακίνητο του δήμου επί της οδού Ιμέρας.
Το θέμα προέκυψε, όταν 2 ενοικιαστές επαγγελματικών χώρων στο ακίνητο του δήμου διαμαρτυρήθηκαν για τους υψηλούς λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Ο ένας εξ αυτών εμφανίστηκε στο συμβούλιο και είπε πως αν πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ δεν θα πληρώσει το ενοίκιο στο δήμο.
Ο κ. Τσαρπαλής παρουσίασε στο συμβούλιο "πειστήρια" ότι στο ακίνητο του δήμου γίνεται μεγάλη ρευματοκλοπή. 
Τα "πειστήρια" του κ. Τσαρπαλή ήταν επιστολή του δεύτερου ενοικιαστή προς τη ΔΕΗ, με την οποία διαμαρτύρεται για το ύψος του λογαριασμού, αναφέρει ότι δεν βρίσκει τον μετρητή της παροχής του και ότι υποψιάζεται ρευματοκλοπή σε βάρος του καθώς επίσης και μία φωτογραφία της δημοτικής παροχής.
                           

Μέχρι τη συνεδρίαση του συμβουλίου ο συγκεκριμένος επαγγελματίας έχει αποταθεί αποκλειστικά στη ΔΕΗ, την αλληλογραφία του όμως είχε ο κ. Τσαρπαλής και τη χρησιμοποίησε, για να κατηγορήσει τη διοίκηση
για ολιγωρία, εγκληματικές παραλείψεις και ανευθυνότητα.
Μεταξύ πολλών άλλων στην προσωπική του σελίδα του στο fb ο κ. Τσαρπαλής ισχυρίζεται ότι οι σύλλογοι που στεγάζονται στο ακίνητο του δήμου δεν παίρνουν ρεύμα από τη δημοτική παροχή ή από δικό τους ρολόι αλλά από τους επαγγελματίες, εκτινάσσοντας τους λογαριασμούς τους στα ύψη!
Τα ψέματα όμως τελείωσαν. Μετά τον έλεγχο της υπηρεσίας του δήμου διαπιστώθηκε ότι:
1. Καμία ρευματοκλοπή δεν γίνεται σε βάρος των δύο ενοικιαστών από το δήμο ή από τους φορείς της πόλης μας που στεγάζονται στο δημοτικό ακίνητο. 
2. Σχετικός έλεγχος διενεργήθηκε και από την αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΗ μετά από καταγγελία του ενός εκ των δύο ενοικιαστών η οποία επίσης διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει θέμα ρευματοκλοπής.                       

Υ.Γ.: Ο κ. Κωνσταντάτος και η Ενωμένη Πόλη με ανακοίνωσή τους με κατηγόρησαν ως προσωπικά υπεύθυνο για την «κλοπή», μίλησαν για «ρεμούλες» και «πάρτι», ότι η διοίκηση ζημιώνει τους δημότες με χιλιάδες ευρώ και ότι, όταν θα αναλάβουν αυτοί, θα κληθούμε να πληρώσουμε οι υπεύθυνοι τα χιλιάδες ευρώ που η ΔΕΗ ζητάει από το δήμο!
Το μόνο που απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως είναι ικανοί να κάνουν, είναι να λένε ασύστολα ψέματα.

Βασίλειος Μπούκας,
Πρόεδρος ΔΣ Ελληνικού-Αργυρούπολης

*όπου βλέπετε κατσικοκλέφτες, διαβάστε ρευματοκλέφτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου