Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πανιώνιος: Επιστροφή και ξεκούραση

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή των «κυανέρυθρων», με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να δίνει τρεις μέρες ρεπό στους παίκτες του.

Μετά από έξι ημέρες και δυο φιλικές αναμετρήσεις, η αποστολή του Πανιωνίου άφησε πίσω της το Καρπενήσι και το δεύτερο σκέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της κι επέστρεψε στην Αθήνα και τη Νέα Σμύρνη. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει στα «τεστ» με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό τα στοιχεία που έχει βελτιώσει η ομάδα του αλλά και αυτά στα οποίας χρειάζεται ακόμα δουλειά, η οποία θα γίνει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, στη… βάση των «κυανέρυθρων».

Θέλοντας λοιπόν να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του από την ένταση και τον υψηλό ρυθμό της δουλειάς που έγινε σε Καϊμακτσαλάν και Καρπενήσι, ο Τερεζόπουλος, μετά την άφιξη της αποστολής την Κυριακή (27/7) στην Αθήνα έδωσε ρεπό στους παίκτες του μέχρι και την Τρίτη (29/7). Έτσι, άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ρίξουν κάπως τους ρυθμούς, με τη δουλειά να συνεχίζεται την Τετάρτη (30/7) το απόγευμα με προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 5.30.

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου