Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο Κικίλιας Πολισμάνος

Νέα παράσταση έκανε πρεμιέρα για τον θίασο της κυβέρνησης Σαμαρά την Τρίτη, με τον Βασίλη Κικίλια να ανεβάζει στην Ερμού και την Ακρόπολη το πολυαναμενόμενο “Ο Βασιλάκης πολισμάνος”. Στην εν λόγω παράσταση, ο υπουργός κυνήγησε πλανοδίους έμπορες και μετανάστες που δεν μπήκαν παράνομα στη χώρα.


Αρχικά, ο τίτλος που είχε προκριθεί ήταν “ο Βασιλάκης μπάτσος”, όμως επικοινωνιολόγοι της Συγγρού αλλά και ο ίδιος ο σεναριογράφος έθεσαν βέτο, αφού εξήγησαν πως τον μπάτσο τον έχει παίξει στο παρελθόν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και μάλιστα με επιτυχία.

Θα ήταν λοιπόν άδικο, ο φέρελπις νέος της Νέας Δημοκρατίας να εγκλωβιστεί σε ένα ρόλο που δεν θα μπορούσε να αποφύγει τις συγκρίσεις.

Την περίοδο της προετοιμασίας για την παράσταση, ο Βασίλης Κικίλιας έκανε πρόβες με εφόδους στα αστυνομικά τμήματα Ομονοίας και Αγίου Παντελεήμωνα, ενώ δεν δίστασε να θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο γευματίζοντας με αστυνομικούς στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στην Καισαριανή.

Μάλιστα, προς έκπληξη του υπουργού, έφαγε μαζί με τα ΜΑΤ σουτζουκάκια χοιρινά. Όταν απόρησε με την επιλογή χοιρινού, αξιωματούχοι της αστυνομίας του εξήγησαν πως τα ΜΑΤ είναι μια εξαιρετική περίπτωση κανιβάλου, που δεν έχει πρόβλημα να φάει ακόμα και το ίδιο του το είδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση-σκούπα ήταν προγραμματισμένη για άλλη ημερομηνία, αλλά επειδή ο υπουργός θα κάνει περιοδείες το καλοκαίρι για τη βελτίωση της εικόνας της αστυνομίας στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο, αποφασίστηκε με εντολή του η επίσπευση της επιχείρησης.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη που δέχεται τα πάντα αδιαμαρτύρητα μετά την παράσταση και ενώ δεχόταν τα συγχαρητήρια και τις ανθοδέσμες των θεατών, δεν πρόκειται να «κάτσει στο γραφείο του και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξαναβγεί στους δρόμους».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου