Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Τράχωνες: Η ομάδα λέγεται Άλιμος

ΠΑΕ Άλιμος θα ονομάζονται πλέον οι Τράχωνες, δίνοντας βάρος στον προσδιορισμό Άλιμος από το ΑΟ Τραχώνων Αλίμου που είναι το πλήρες όνομα της ομάδας.

Αυτό ξεκαθάρισε η διοίκηση του συλλόγου, επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται για μετονομασία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Μαυρίδη στο facebook σχετικά με το όνομα της ομάδος, θα θέλαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου, να επισημάνουμε τα εξής. Δεν υπάρχει επί της ουσίας καμία αλλαγή ονόματος.

Το έως τώρα πλήρες όνομα είναι ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ. Ως προς το ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (Α.Ο), υποχρεωτικά εκ του νόμου υποκαθίσταται από το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Π.Α.Ε). Ασφαλώς σεβόμενοι την ιστορία του Συλλόγου και τα συναισθήματα που μας διακατέχουν γι’ αυτήν, αλλά ταυτόχρονα απολύτως υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε στα νέα αμιγώς επαγγελματικά δεδομένα της Football League και να διαμορφώσουμε όρους και συνθήκες μέσω των οποίων θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις μεγάλες μεταξύ άλλων και οικονομικές απαιτήσεις, επιλέγουμε να δώσουμε έμφαση στον προσδιορισμό AΛΙΜΟΣ.

Πιστεύουμε ότι έτσι η ομάδα συνδέεται περισσότερο με τον Δήμο των 50.000 και πλέον κατοίκων, αποκτά μια ταυτότητα που οριοθετείται και προσδιορίζεται και γεωγραφικά, έτσι ώστε να γίνεται ευκολότερα αναγνωρίσιμη δημιουργώντας παράλληλα μια δυναμική προοπτική αλλά και δυνατότητα καλύτερης επικοινωνίας σ’ ένα ευρύτερο πλέον περιβάλλον. Θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι καθοριστικά και θα μας βοηθήσουν σημαντικά στην δύσκολη αλλά και κρίσιμη για την πορεία και το μέλλον της ομάδας προσπάθεια αναζήτησης εσόδων, μέσω διαφημίσεων, χορηγιών και άλλων ενεργειών, έτσι ώστε να καλυφθεί ο προϋπολογισμός της τρέχουσας περιόδου και να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της Π.Α.Ε σε όλα τα επίπεδα.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ζητήσουμε από όλους τους φίλους της ομάδας αλλά και από όλους τους δημότες, να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη αυτή προσπάθεια, στηρίζοντάς την είτε οικονομικά είτε με όποιο άλλο τρόπο μπορούν, έτσι ώστε το όνειρο να μείνει ζωντανό.
Η ομάδα μας, η Π.Α.Ε AΛΙΜΟΣ, μας χρειάζεται όλους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου