Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ηλιούπολη: Ανοιχτή σύσκεψη για το ασφαλιστικό (ΦΩΤΟ)

Μαζική ανοιχτή συγκέντρωση - σύσκεψη πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης - Δάφνης Υμηττού την Πέμπτη 24 Ιούλη στην Πλ. Ανεξαρτησίας στην Ηλιούπολη. Θέμα της σύσκεψης ήταν: «οι περικοπές των συντάξεων και η υποβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας είναι αιτία πολέμου».

Όπως τονίστηκε από την εισηγητική ομιλία της προέδρου του σωματείου Άννας Τούντα: «Είναι καθήκον και προσωπική ευθύνη του καθενός να ξέρει τι συμβαίνει, ποιος το προκαλεί, ποιόν εξυπηρετεί και ποιος ωφελείται. Ο αγώνας ενάντια σ’ αυτή τη βάρβαρη πολιτική που μας ρίχνει στη φτώχεια και την εξαθλίωση είναι καθήκον και υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας. Βρισκόμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα γιατί σύντομα θα καλεστούμε όλοι σε νέους αγώνες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική Κυβέρνησης – ΕΕ – Κεφαλαίου».

Από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ και Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών παραβρέθηκε και έκανε σύντομη παρέμβαση ο Παναγιώτης Πάλμος, οργανωτικός γραμματέας.

Έγιναν σύντομες τοποθετήσεις από εκπροσώπους της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων, του παραρτήματος συνδικάτου οικοδόμων Νοτίων προαστίων και της Ένωσης ΕΒΕ Ηλιούπολης.

Πηγή: www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου