Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Πρόσκληση για την ορκομωσία του νέου Δ.Σ. της Γλυφάδας

Απόψε στις 7.30 παραγματοποιείται στο Δημαρχείο της Γλυφάδας η ορκομωσία του νέου
Δημοτικού Συμβουλίου.

Η "Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία καλεί τους πολίτες της Γλυφάδας να παρευρεθούν. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

"Συμπολίτες, συμπολίτισσες, Συναγωνιστές και συναγωνίστριες.

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014, και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15).

Ο επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης Τάσος Ταστάνης και οι Ειρήνη Βαγγελάτου και Θανάσης Ηλιόπουλος που είναι οι 3 εκλεγμένοι μας δημοτικοί σύμβουλοι στο Δ.Σ., σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην ορκωμοσία.

Από την 1η Σεπτέμβρη ξεκινά η θητεία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου σε πολύ δύσκολες συνθήκες για την πόλη μας και τους συμπολίτες μας, μέσα σε μια ιδιαίτερα ζοφερή πραγματικότητα για τη χώρα και την κοινωνία μας που επιτείνεται συνεχώς από τις απαράδεκτες μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και των δημοτικών αρχών και δημοτικών παρατάξεων που είναι πρόθυμες να τις στηρίξουν.
 
Η συλλογική δουλειά, η αναγκαία πρωταγωνιστική κινηματική μας δράση στις γειτονιές και  τα προβλήματα των συμπολιτών μας και η ενιαία έκφραση της δημοτικής μας κίνησης στη ζωή της πόλης και το δημοτικό συμβούλιο σύμφωνα με το πρόγραμμα μας και τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, θα αποτελέσουν τα βασικά όπλα μας για την προώθηση των απόψεών μας και την αναγκαία ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην πόλη μας αλλά και γενικότερα στη χώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου