Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ακροδεξιούς βλέπει πίσω από την επίθεση στην Καλαμαριά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε «ακροδεξιά στοιχεία» που δρουν «κρυμμένα πίσω από την ιδιότητα οπαδών της ΑΕΚ» αποδίδει η Κουμουνδούρου την πρόσφατη επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά, όπου άγνωστοι
πέταξαν μπογιές και φυλλάδια.

Στα φέιγ βολάν οι δράστες εξέφραζαν τη διαμαρτυρία τους για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ, ωστόσο η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει πως «απέναντί μας δεν βρίσκονται οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ούτε οι φίλαθλοι καμιάς ομάδας, αλλά τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τους χρησιμοποιούν και ο φασισμός που τα υπηρετεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ακροδεξιά στοιχεία κρυμμένα πίσω από την ιδιότητα οπαδών της ΑΕΚ επιτέθηκαν και προκάλεσαν καταστροφές, ενώ πέταξαν τρικάκια εναντίον της νέας περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.
Με αφορμή την υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ, ο φασισμός ο οποίος καλλιεργείται μέσα στους οργανωμένους συνδέσμους οπαδών και συχνά πυροδοτείται από τα συμφέροντα των προέδρων, έδειξε το βάρβαρο πρόσωπό του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι οι ακροδεξιές ιδεοληψίες και ο φασισμός δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα στους αγνούς οπαδούς της ΑΕΚ, μιας ομάδας με λαϊκή βάση και μεγάλη ιστορία.
Απέναντί μας δεν βρίσκονται οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ούτε οι φίλαθλοι καμιάς ομάδας, αλλά τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τους χρησιμοποιούν και ο φασισμός που τα υπηρετεί.
Οι επιθέσεις “αγνώστων” που κρύβονται στο σκοτάδι της νύχτας δεν μας πτοούν και δεν μπορούν να φράξουν το δρόμο στην κυβέρνηση της Αριστεράς».
Πηγή: www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου