Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Η δημοκρατία πρέπει να επικρατήσει"

Μιλάει στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας την πολιτική της κυβέρνησης που προκαλεί τους ίδιους τους δημοκρατικούς θεσμούς, και καυτηριάζει τις πρακτικές ξεπουλήματος του ΤΑΙΠΕΔ, με αφορμή το διορισμό του νέου διευθύνοντος συμβούλου από τη βουλή.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ.


Η κ. Κωνσταντοπούλου καυτηριάζει τις πρακτικές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, σχολιάζοντας αρνητικά τις τελευταίες τροπολογίες για τα ΜΜΕ, τα δάση και το ΤΑΙΠΕΔ, που έχουν καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα.

Επεσήμανε τις δυσμενείς για την χώρα συνέπειες που έχει η δραστηριότητα του ΤΑΙΠΕΔ, που ξεπουλάει τον δημόσιο πλούτο της χώρας στο όνομα της "ανάπτυξης".

Σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και η συζήτηση για τον διορισμό του νέου διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, καθώς η Κυβέρνηση εκτιμά πως οι αποκρατικοποιήσεις δεν προχωρούν με τους  ρυθμούς που απαιτούν οι δανειστές.

Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι μια κυβέρνηση της αριστεράς θα ακυρώσει από την πρώτη στιγμή τέτοιες πρακτικές και πολιτικές όπως το ΤΑΙΠΕΔ.


Πηγή: stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου