Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρασε νικηφόρα (1-0) από το Λουτράκι η Καλλιθέα

Με γκολ του Σταματάκου κέρδισε την τοπική ομάδα με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι.

Τη δεύτερη συνεχόμενη φιλική νίκη της σε διάστημα δύο ημερών πέτυχε η Καλλιθέα το Σάββατο (6/9), επικρατώντας εκτός έδρας του Α.Ο. Λουτρακίου με 1-0.

Η ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου έφυγε νικήτρια από την έδρα των νεοφώτιστων της Γ' Εθνικής χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Σταματάκος στο 68' και ύστερα από σέντρα του Αρναρέλλη.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας χρησιμοποίησε αυτή τη φορά, εν συγκρίσει με το ματς κόντρα στον Πανερυθραϊκό, τους βασικούς του παίκτες στο αρχικό σχήμα, κάνοντας, πάντως, και πάλι αρκετές αλλαγές και δοκιμές με φόντο τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καλλιακμάνης, Παπουτσής, Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλλης, Τσόκος, Σουσούνης, Πέτρου, Χρυσαφίδης, Αποστολάκης, Ζέρβος.
Έπαιξαν και οι: Δημάκης, Γκαρμίρης, Στράτος, Πενέσης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης, Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσάκης, Μπέλης, Κατσικογιάννης, Μασάδο, Μιχαλόπουλος, Βεζιρτζόγλου.
Έπαιξαν και οι: Μιχελής, Τσούμας, Τσίπρας, Ζόρντι, Τσώνης, Γκαβασιάδης, Πιταράς, Νικολάου, Μουρούτης, Δημητρίου, Ευαγγέλου, Αρναρέλλης, Σταματάκος, Συριόπουλος, Σουκρίογλου.

Πηγή: www.a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου