Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Χανιά - Άλιμος 4-0

Με το… ενάμισι πόδι στους ομίλους του Κυπέλλου βρίσκονται οι Κρητικοί μετά την επιβλητική τους νίκη στο πρώτο ματς με την ομάδα των νοτίων προαστίων


Παράσταση για ένα ρόλο, κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο, ήταν το ματς των Χανίων με τον Άλιμο για την πρώτη φάση του Κυπέλλου. Οι Κρητικοί κατάφεραν να επικρατήσουν με 4-0 και έχουν το «πάνω» χέρι για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στην Αττική.

Το σκορ άνοιξε νωρίς νωρίς για τους γηπεδούχους με τον Μανωλά μόλις στο 5’ να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντίκου. Στο δεύτερο μέρος, η αποστολή των φιλοξενούμενων έγινε ακόμη δυσκολότερη καθώς στο 49’ αποβλήθηκε ο πορτιέρο του Αλίμου γιατί χρησιμοποίησε τα χέρια του εκτός περιοχής. Το φάουλ εκτέλεσε στη συνέχεια ο Καραλής πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου δεν άργησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 55’ κέρδισαν πέναλτι στην ανατροπή του Καραλή από τον Γούλα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πάγκαλος για το 3-0. Μάλιστα, στο 61’ ο Κρητικός στάθηκε άτυχος καθότι «σημάδεψε» το δοκάρι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88’ ο Καραγιάννης μετά από την μπαλιά του Γουέλκαμ.

Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παγώνης, Μανωλάς, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας, Καμινιώτης, Πάγκαλος, Καραλής (82’Μαρτσάκης), Καραγιάννης, Κρητικός (64’ Γουέλκαμ)

Άλιμος (Ηλίας Καλοπήτας): Μπαντίκος, Γαβριήλ, Καλαϊτζίδης, Μπούκουρης, Δάρας, Γούλας, Καραμέρης, Δρυμούσης (69’ Βουρλούμης), Παντελής, Δωροβίνης (50’ Μαυρίδης), Κοκκιναράς

Πηγή: www.sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου