Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Φονική πυρκαγιά στο Παλαιό Φάληρο

Τον θάνατο σκόρπισαν οι φλόγες στο Παλαιό Φάληρο, καθώς ένας πυροσβέστης και μια γυναίκα έχασαν τη ζωή τους, όπως διαπιστώθηκε όταν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις τους.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής ξέσπασε πυρκαγιά σε ισόγειο κτιρίου στην οδό Ιπποκράτους 4 στο Παλαιό Φάληρο, όπου στεγάζεται κατάστημα με υδραυλικά είδη.

Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, επεκτάθηκε και στους άλλους δύο ορόφους του κτιρίου ενώ από τον χώρο ακούστηκαν και εκρήξεις, καθώς, υπήρχαν στο κατάστημα φιάλες ασετιλίνης. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, 13 οχήματα και περίπου 40 πυροσβέστες για να δώσουν μάχη με τις φλόγες.

Από τη μάχη με τις φλόγες ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, αλλά οι προσπάθειες που έγιναν για να τον συνεφέρουν αποδείχθηκαν άκαρπες και ο άτυχος 33χρονος έχασε τη ζωή του.

Ο 33χρονος πυροσβέστης προσπάθησε να απεγκλωβίσει μια γυναίκα από τον δεύτερο όροφο, η οποία επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της. Λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο εισέπνευσαν μεγάλη ποσότητα καπνού κάτι που κόστισε τη ζωή τους.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το real.gr

Πηγή: www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου