Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ «ΕΡΓΟ» ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

Καταργεί την εποπτεία του υπουργείου Παιδείας στην ιδιωτική εκπαίδευση


Συνεχίζεται το καταστροφικό έργο παράδοσης της χώρας στους ξένους. Το τελειωτικό κτύπημα είναι η διάλυση της παιδείας.

Παραδίνεται πρώτα ολοκληρωτικά η ιδιωτική παιδεία σε επιχειρηματίες (τα ΙΕΚ υπάγονται στο υπουργείο εμπορίου!!!) και ακολουθεί η διάλυση της δημόσιας.

Επί χρόνια βομβάρδιζαν τον ευκολόπιστο πολίτη με απαξιωτικά σχόλια
για την δημόσια εκπαίδευση και τους "τεμπέληδες", "μη αξιολογούμενους", "σκασιάρχες", "ανεπαρκείς" κ.λ.π. εκπαιδευτικούς.

Οδήγησαν τους μαθητές στην απαξίωση της μόρφωσης, έσπειραν φροντιστήρια, εξόντωσαν οικονομικά τις οικογένειές τους και τελικά τους έστειλαν στο εξωτερικό.

Η οικονομία μπορεί με διάφορες κινήσεις να ανορθωθεί. Ο πολιτισμός, η νοοτροπία, η παιδεία, η πίστη στην δημοκρατία, ο σεβασμός στους θεσμούς , η αρετή και τόλμη για την ελευθερία, η αξιοκρατία, η φύση και ο χαρακτήρας του λαού μας, η γλώσσα... αν χαθούν δύσκολα τα αποκτάς πάλι.

Φοβάμαι ότι αρχίζει μεσαίωνας για την χώρα μας. Αν δεν αντιδράσουμε άμεσα, οι καταστάσεις δύσκολα θα γίνουν αναστρέψιμες.

Χωρίς ανεξαρτησία, παιδεία, οικονομική ανάπτυξη, με τους νέους φευγάτους, τη διανόηση φοβισμένη αν όχι προσκυνημένη, με μπολιασμένους τους πολίτες με την ιδέα "μαζί τα φάγαμε" άρα είμαστε όλοι συνένοχοι... τελειώσαμε.

Πώς γράφουν στο τέλος των ταινιών;;; END Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου