Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

η "υπόθεση Κάλλη" και το θεσμικό χρέος του κ. Κωνσταντάτου


Ορισμένοι που δεν αντέχουν στα επιχειρήματα με έχουν αποκλείσει στο facebook, οπότε δεν βλέπω ότι έχουν πιάσει το γαϊτανάκι που ξεκίνησε ο νέος δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης στη εμμονική προσπάθειά του να αποδομήσει το πανθομολογούμενο ήθος και την ακεραιότητα
του Χρήστου Κορτζίδη.

Αναφέρομαι στο εξώδικο του οφειλέτη προς το Δήμο μας κ. Κάλλη που για τις ανάγκες του παπαγαλίστικου "ρεπορτάζ" παρουσιαζόταν ως "πετρελαιάς"...


Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Κωνσταντάτος φάνηκε να αποδέχεται τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία (ο "πετρελαιάς" ξεχάστηκε) και το ίδιο κάνουν διαδικτυακά και διάφοροι σύμβουλοί του. Η αναδημοσίευση των ισχυρισμών του οφειλέτη από τη σελίδα της "ενωμένης πόλης" διαλύει κάθε αμφιβολία περί του αντιθέτου.


Το ότι αποδέχονται ισχυρισμούς ενός οφειλέτη ο οποίος ζήτησε διακανονισμό που δεν τον αναφέρει στο εξώδικο δεν θα το χαρακτηρίσω.


Ως πολίτης όμως αυτού του Δήμου θα πω τούτο:


Ο νέος δήμαρχος οφείλει να υπηρετήσει το θεσμικό του καθήκον:


Να εισπράξει από τον οφειλέτη του Δήμου, αντί να αποδέχεται τους ισχυρισμούς του (αποδυναμώνοντας έτσι τη δικονομική γραμμή του Δήμου έναντι του ιδιώτη) και όχι να ρωτάει τον Κορτζίδη... αν θα του κάνει μήνυση.

Και περιμένουμε να δούμε αν ο νέος δήμαρχος θα επαναφέρει τις αποζημιώσεις των διοικήσεων των ΝΠΔΔ... αποζημιώσεις που είχε καταργήσει η διοίκηση Κορτζίδη - αυτή η ίδια διοίκηση που μανιωδώς επιχειρούν να τη σπιλώσουν αφήνοντας αρρωστημένα υπονοούμενα που ανέσυραν από το βόθρο της φαντασίας τους.


Ο κ. Κωνσταντάτος είναι στη διοίκηση πλέον κι ας πάψει να συμπεριφέρεται ως αντιπολίτευση.
 

Για την ενημέρωσή σας σας παρουσιάζουμε το εξώδικο του κ. Κάλλη με μορφή φωτογραφιών:





Όσο για τα διασωληνωμένα με τη νέα δημοτική αρχή (αλλά και μεταξύ τους) παπαγαλάκια, αρουραίους κλπ δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου