Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Τον αρουραίο μην τον σκοτώνεις, φτύσ΄τον !!!

γράφει ο Δημήτρης Βάσσιος

Υπάρχουν φορές που ο άνθρωπος περνάει υποχρεωτικά κάτω από ένα σχόλιο κι αναρωτιέται αν θα πρέπει να το αγνοήσει ή να απαντήσει... Ειδικά μετά από 4 χρόνια μνημονίου που οι κυβερνήσεις ρίξανε την Ελλάδα και την κοινωνία κυριολεκτικά στα βράχια...


Αγνοώ και φτύνω κατάμουτρα τον αρουραίο που πασχίζει να δει πόσο βαθειές είναι οι τσέπες της Αριστεράς και θυμίζω στους φίλους αυτής εδώ της ομάδας (άσχετα αν συμφωνούν ή διαφωνούν με την Αριστερά) τα εξής λίγα ιστορικά:


Οι αριστεροί και οι αριστερές πλήρωσαν με φυλακές και ξερονήσια τον αγώνα στον οποίο πίστευαν και έδιναν. Οι καταδίκες ήταν όλες για "εσχάτη προδοσία" και για τις "επικίνδυνες" για τη δημόσια ασφάλεια ιδέες τους.


Αυτοί που τους καταδίκασαν με αυτές τις κατηγορίες ήταν στρατοδίκες που -όχι μόνο δεν αντιστάθηκαν στον εχθρό της πατρίδας μας- αλλά και συνεργάστηκαν μαζί του. Όπλο και ισχύς τους ήταν το γεγονός ότι κέρδισαν σε έναν εμφύλιο πόλεμο.


Αυτά για την Ιστορία της Αριστεράς, για να έρθουμε στον βίο και την πολιτεία των "άλλων" και των αρουραίων.


Προκειμένου να διασωθεί, το σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα, έρριξε στον Καιάδα (εκτός από την Ελλάδα και την κοινωνία) και κάποια από τα δικά του παιδιά. Μόνο που ο Καιάδας των δικών του παιδιών είναι η φυλακή.


Τώρα αν πχ ο Τσοιχατζόπουλος είναι πράγματι κυριολεκτικά μέσα, και κάποιοι άλλοι είναι στην εκτός δημοσιότητας φυλακή (Βουλγαράκηδες, Ρηγόπουλοι, Μαντέληδες κλπ αμέτρητοι), έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και το αίμα νερό δεν γίνεται.


Αυτοί λοιπόν πήγαν στη μια ή την άλλη φυλακή γιατί έχωσαν βαθειά τα χέρια και τα πόδια στο μέλι που τους εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός.


Αυτός ο ίδιος προδωμένος λαός φέρνει όπως φαίνεται την Αριστερά για πρώτη φορά στην κυβέρνηση της πατρίδας μας...


Δεν τη φέρνει για να τιμωρήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους, αλλά για να αποδώσει δικαιοσύνη, κοινωνική και οικονομική.


Δικαιοσύνη που δεν θα είναι επιλεκτική και "μη μου άπτου", αλλά ουσιαστική που θα φτάνει παντού...


Και στις γειτονιές μας... Τότε -αλλά και μέχρι τότε- λοιπόν θα δούμε ποιος υπερασπίζεται τη δημόσια (και τη δημοτική) περιουσία και ποιος υπερασπίζεται τον κάθε επιχειρηματία Κάλλη για την απαίτησή του να αποφύγει τις οφειλές του προς τον Δήμο μας...


Τότε όμως θα δούμε πόσο βαθειές είναι και των αρουραίων τους οι τσέπες...


Ως τότε θα περιμένουμε να δούμε αν ο νέος δήμαρχος θα επαναφέρει τις αποζημιώσεις των διοικήσεων των ΝΠΔΔ... αποζημιώσεις που είχε καταργήσει η διοίκηση Κορτζίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου