Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Σκληρή κόντρα της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον Γιάννη Σγουρό με αφορμή τα ερωτηματολόγια του Φούχτελ

Με νέα ανακοίνωση της η ΠΟΕ-ΟΤΑ επιτίθεται στον απερχόμενο Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό για τη στενή του σχέση με τον Φούχτελ. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Δεν έχει αντιληφθεί ακόμη ο κ. Γιάννης Σγουρός πως οι πολίτες τον έστειλαν σπίτι του γιατί κατάλαβαν πως είχε πάρει «εργολαβία» την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων, ειδικά στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων και συνεχίζει να επιτίθεται στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. υβρίζοντας την ηγεσία της επειδή αποκάλυπτε τα «παιχνίδια» του ιδίου και της κυβέρνησης που υπηρετούσε.

Αφορμή για τη νέα επίθεση του κ. Γιάννη Σγουρού σε βάρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ήταν η ανακοίνωση Τύπου της Ομοσπονδίας για τα ραβασάκια του κ. Φούχτελ προς τους νέους Περιφερειάρχες και Δημάρχους, του οποίου ο πρώην Περιφερειάρχης ήταν στενός και τακτικός συνομιλητής. 

Ας ανοίξει καμία εφημερίδα ο κ. Γιάννης Σγουρός για να δει τι γράφουν (ακόμη και φιλοκυβερνητικές εφημερίδες) αναφορικά με τον ρόλο του κ. Φούχτελ. 

Φαίνεται πώς στοίχισε στον κ. Γιάννη Σγουρό η μη «συνεργασία» με τον εντεταλμένο της Γερμανικής Καγκελαρίας και εξέδωσε ανακοίνωση με ένα κατεβατό κατηγοριών και ύβρεων κατά της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αλλά χωρίς να λέει απολύτως τίποτα για την ταμπακέρα… 

Τα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα δηλαδή που αγωνίζονταν να υπερασπιστεί. 

Καλή ξεκούραση κ. Σγουρέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου