Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα ταινία: «The November Man»: Κατασκοπικό θρίλερ με τον Πιρς Μπρόσναν

του Ρότζερ Ντόναλτσον
με τους Πιρς Μπρόσναν, Όλγα Κιριλένκο
Υπόθεση:
Ο Πίτερ Ντεβερό, ένας πολύ καλά εκπαιδευμένος αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά επικίνδυνος πρώην πράκτορας της CIA, που έχει το κωδικό όνομα «The November Man» πρέπει να επανέλθει στην ενεργό δράση για μια πολύ προσωπική αποστολή. Πρέπει να προστατέψει μια μάρτυρα, η οποία ετοιμάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για μια συνωμοσία, που είχε γίνει πριν από δέκα χρόνια.


Περισσότερα:
Ο Πιρς Μπρόσναν, ο πρώην Τζέιμς Μποντ, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, μέσα από μια ταινία με καταιγιστική δράση, μάχες, όπλα και πολλές σκηνές καταδίωξης με αυτοκίνητα.
Το κατασκοπικό θρίλερ σκηνοθέτησε ο Ρότζερ Ντόναλντσον. Ο Μπρόσναν έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ντόναλντσον στην «Κορυφή του Δάντη» το 1997.

«Είναι ένας πολύ ακραίος χαρακτήρας. Είναι ένας τύπος που έχει συνταξιοδοτηθεί, είναι εκτός παιχνιδιού. Υπάρχει λοιπόν μια αίσθηση ομοιότητας με τη δική μου ζωή, ως ηθοποιό. Είναι ένα μορφωμένο παλιόπαιδο. Είναι ένας τολμηρός που του αρέσει να περνάει στη δράση. Είναι ένας μοναχικός λύκος.
Η ταινία έχει λίγο ξύλο και ένταση και γρήγορη δράση» εξήγησε ο διάσημος πρωταγωνιστής.

Δίπλα στον Μπρόσναν εμφανίζεται η Όλγκα Κουριλένκο, το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, στο «Quantum of Solace» με πρωταγωνιστή τότε τον Ντάνιελ Κρεγκ. Πιστεύει ότι ο Μπρόσναν είναι ιδανικός για το ρόλο, παρά τα 61 του χρόνια:

«Ήταν σε τέλεια φυσική κατάσταση και τα έχει ξανακάνει όλα αυτά. Τα έχει κάνει όλα αυτά για πολλά χρόνια και μπορεί να κάνει οτιδήποτε πολύ απλά και φυσικά, σαν να σηκώνεται από το κρεβάτι και να μπαίνει κατευθείαν στο πετσί του κατασκόπου. Μπόρεσα να μάθω πράγματα από αυτόν».

Πηγή: www.myfilm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου