Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Επίσκεψη της Ρένας Δούρου στον Πανελλήνιο Γ.Σ.

Ενημερωτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. πραγματοποίησε την Τετάρτη (8/10) η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου και τον περιφερειακό
σύμβουλο, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού Σπύρο Πάντζα.

Η επίσκεψη έδωσε την ευκαιρία στην Περιφερειάρχη Αττικής και στην αρμόδια για τον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας να ενημερωθούν για το πολύπλευρο αθλητικό και κοινωνικό έργο που πραγματοποιείται στον ιστορικό σύλλογο της Αθήνας και να παρακολουθήσουν εκατοντάδες παιδιά να αθλούνται.


Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και ο Α΄ αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Γ.Σ. κ.κ. Βασ. Ζερβουδάκης και Πέτρος Συναδινός, με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του συλλόγου, ενημέρωσαν για τους τρόπους πλήρους αξιοποίησης των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων του ΠΓΣ προς όφελος της νεολαίας και της κοινωνίας της πρωτεύουσας.

Από την πλευρά της η Περιφερειάρχης υπογράμμισε την έμφαση που δίνει η Περιφερειακή Αρχή στις ανάγκες για άθληση των πολιτών, ιδιαίτερα στο σημερινό, άκρως επιβαρυμένο, κοινωνικο-οικονομικό πλαίσιο και στις δύσκολες συνθήκες της πρωτεύουσας.

Πηγή: www.renadourou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου