Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη επιτυχία ο αγώνας για την παραλία στο Μοσχάτο (φωτό)

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή των κατοίκων του Μοσχάτου και του Ταύρου στον αγώνα δρόμου με τίτλο «Όλοι Μαζί για την Παραλία» που διοργάνωσε την Κυριακή το πρωί, ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια των προγραμμάτων
του μαζικού αθλητισμού και προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους του σε περιβαλλοντικά θέματα και συμμετοχικές δράσεις.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου και αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους στον αγώνα δρόμου την προσπάθεια για την αξιοποίηση της παραλίας της πόλης και την πρόσβαση των κατοίκων του λεκανοπεδίου σε αυτήν.

Παρόντες στον αγώνα ήταν τόσο ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, όσο και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  Αντώνης Μπούτσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Άρης Κρεμύδας, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Παναγιώτης Κυριαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Δημητρίου, Γιώργος Δαμηλάκος, Γιάννης Σάββας, Βασιλική Καραβία, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Απόστολος Σιώκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι υπεύθυνοι για τον αθλητισμό και αρωγοί στην διοργάνωση του αγώνα Γιώργος Φελλάς και Δημήτρης Κόλλιας πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις και φυσικά ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του αγώνα δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Κοτζαμπασάκης.

Φυσικά από τους αιρετούς ξεχώρισαν οι τρεις που έλαβαν μέρος στον αγώνα και πρόκειται για τους Θανάση Μελίστα, Κατερίνα Καρύδη και Δημήτρη Κελεσίδη οι οποίοι μάλιστα έπεσαν μαζί στην γραμμή του τερματισμού συμβολίζοντας μ' αυτό τον τρόπο την ενότητα που χαρακτηρίζει το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου στο γεγονός ότι η παραλία ανήκει στους κατοίκους της πόλης.

Πραγματοποιήθηκαν
τρεις διαδρομές, μία των 1.000 m για τα παιδιά κάτω των δώδεκα ετών με το συνοδό τους και για τους αθλητές των Special Olympics , μία των 1500 m για τα παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου και μία των 7.000 m για τους ενήλικες άνδρες και γυναίκες.

Φυσικά σημασία σε αυτόν τον ωραίο αγώνα είχε η συμμετοχή γι’ αυτό και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν από ένα μετάλλιο και ένα αναμνηστικό δίπλωμα.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην εξαιρετική οργάνωση της RSF Hellas της οποίας τα εκπαιδευμένα μέλη ήταν εκεί για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους αθλητές, εφόσον το είχαν ανάγκη.

Επίσης τα εύσημα θα πρέπει να αποδοθούν και στους εθελοντές του δήμου Μοσχάτου-Ταύρου οι οποίοι βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, όπως επίσης και στους υπαλλήλους του δήμου που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχία του αγώνα δρόμου.
 
Δεν πρέπει να παραλείψουμε και τη συμμετοχή του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού που για άλλη μια φορά βοήθησε εθελοντικά στο να διοργανωθεί άψογα μια εκδήλωση.

Με την ελπίδα αυτός ο αγώνας να γίνει θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο σε μια ανακαινισμένη παραλία όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά για το «Όλοι Μαζί για την Παραλία 2» και με τη δέσμευση ότι αυτή τη φορά τα χιλιόμετρα
που θα διανύσουν οι αθλητές θα είναι δέκα αντί για επτά που ήταν φέτος.

Πηγή: www.moschatotavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου