Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Καιροσκοπισμός και ακροδεξιά αλληλοτροφοδοτούνται στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης


Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση η στάση των φίλων, συνεργατών, αλλά και του ίδιου του κ. Κωνσταντάτου, απέναντι στην πορεία αλληλεγγύης στους μετανάστες κρατούμενους
στο Ελληνικό.

Για να σκέφτεσαι τους συνανθρώπους σου ανεξαρτήτως χρώματος και καταγωγής, θα πρέπει πάνω απ όλα να είσαι εσύ ο ίδιος άνθρωπος.

Τα ειρωνικά σχόλια, η απαξίωση του γεγονότος, τα αποπροσανατολιστικά και ψεύτικα λασπο-άρθα και η ρατσιστική συμπεριφορά στελεχών της Ενωμένης Πόλης, με υποκινητή τον ίδιο τον κ. Κωνσταντάτο, αποτελεί εδώ και πολύ καιρό πάγια τακτική τους, την οποία την έχουμε επισημάνει με κάθε τρόπο και σε κάθε μέσο, ώστε να γνωρίζουν και οι πολίτες το ηθικό επίπεδό τους.

Από την στιγμή δε που ανέλαβαν τη διοίκηση του Δήμου, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αλαζονείας και έπαρσης.

Η εξουσία διαφθείρει τις περισσότερες φορές, λένε... εγώ θα το παραφράσω λέγοντας, οτι διαφθείρει σίγουρα τους αδύναμους και τους μισάνθρωπους.

Στην αρχή νόμιζα ότι τα χρυσαβγίτικα στοιχεία και οι φιλοβασιλικοί αποτελούσαν απλά ένα ακόμα σοβαρό μελανό σημείο της παράταξής τους, μετά απ' αυτό του πολιτικού καιροσκοπισμού τους.

Τώρα διαπίστωσα ότι χαράσσουν πλέον και την πολιτική τους, ότι τροφοδοτούν τον καιροσκοπισμό τους και τρέφονται απ' αυτόν... και αυτό πάντα με τις ευλογίες ή την ανοχή του επίδοξου Βοναπάρτη!

* πολίτης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης,
πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος
με τη Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης









* Σημείωση ιστολογίου:
  • για το κάλεσμα στην πορεία δείτε εδώ.
  • για την πορεία δείτε εδώ.
  • για τον φασιστικό λόγο δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου