Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

12.11.2014: Γυναίκα απειλείται με έξωση στο Περιστέρι

Θρίλερ σε εξέλιξη από το μεσημέρι σε σπίτι στην περιοχή της Ανθούπολης στο Περιστέρι, με εταιρία που συνεργάζεται με τράπεζα να απειλεί με έξωση άνεργη γυναίκα.

Μιλάει στο Κόκκινο ο ΔΣ Περιστερίου, με την παράταξη Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή, Στέφανος Παπαδόπουλος.

Η γνωστοποίηση του θέματος έφερε άμεση κινητοποίηση από πρωτοβουλίες κατοίκων της περιοχής και την πρωτοβουλία Ιλίου που βρέθηκαν στο σημείο με στόχο να αποτρέψουν τους κλητήρες να μπουν με το ζόρι στο σπίτι και να το εκκενώσουν, σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας.

Μετά από την παρέμβαση των αλληλέγγυων αλλά και το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να ανοίξουν οι υπάλληλοι της εταιρίας το διαμέρισμα, αποχώρησαν αλλά αφήνοντας να εννοηθεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ότι θα επιστρέψουν σήμερα το απόγευμα μαζί με την αστυνομία για να προχωρήσουν στην κατάσχεση.


Στο σημείο παραμένουν δεκάδες πολίτες από πρωτοβουλίες της περιοχής.


Έντονες οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η σημαντικότερη «κόκκινη γραμμή» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το θέμα των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία.

Τριγμοί στην συγκυβέρνηση
Δέκα βουλευτές της ΝΔ με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή ζητούν την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς και για το 2015.

Την ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης υπογράφουν οι Γ. Βλάχος, Μ. Χαρακόπουλος, Ε. Στυλιανίδης, Κ. Τσιάρας, Α. Λυκουρέντζος, Δ. Τζαμτζής, Αλ. Κοντός, Ν. Παναγιωτόπουλος, Σ. Αναστασιάδης και Στ. Καλογιάννης.

Η ερώτηση έρχεται την ίδια ημέρα που ο Α. Γεωργιάδης, δήλωνε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει εσαεί προστασία της πρώτης κατοικίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου