Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Σκληρή απάντηση Δούρου προς «κατ΄ επάγγελμα λασπολόγους»

Απάντηση σε υψηλούς τόνους, έδωσε, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Αφορμή, προφανώς και είναι το δημοσίευμα της σημερινής έκδοσης
του «Πρώτου Θέματος», στο οποίο αναφέρεται χωρίς όμως να το κατονομάζει.

Αναλυτικότερα η απάντηση της «Δύναμης Ζωής»:

Προς κατ’ επάγγελμα διαπλεκόμενους λασπολόγους:

• Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής δεν έχει υπογράψει ή αναθέσει ΚΑΜΙΑ εργολαβία, είτε καθαριότητας είτε φύλαξης ή αναφορικά με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

• Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής έχει ζητήσει εδώ και μέρες, δημόσια από την κυβέρνηση, να δηλώσει αν εγκρίνει προσλήψεις τακτικού προσωπικού για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών στην Περιφέρεια Αττικής.

• Όσο δεν παίρνουμε απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και εγγράφονται σε γραμμή οργανωμένης λασπολογίας και παραπληροφόρησης.

• Σε ό,τι δε αφορά στην επιλογή για τη θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, η νέα Περιφερειακή Αρχή την αντιμετώπισε με κριτήρια αξιοκρατίας και αποτελεσματικότητας και όχι εκείνα του κομματικού κράτους. Με τα κριτήρια δηλαδή που χρησιμοποιεί απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους της Περιφέρειας. Τα κριτήρια της χρηστής διοίκησης, μακριά από απόψεις για «δικούς μας» και «ξένα σώματα». Μακριά από εμάς οι λογικές του ρεβανσισμού που επί δεκαετίες έχουν καταστρέψει τη δημόσια διοίκηση, καθιστώντας την κομματικό φέουδο. 

• Και μια τελευταία παρατήρηση: ας γνωρίζουν άπαντες ότι στην Περιφέρεια Αττικής δεν υπάρχουν πια πρόθυμοι ή δεδομένοι εκτελεστές που να λένε «ναι σε όλα». Και αυτό προφανώς ενοχλεί πολλαπλά πολλούς.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου