Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΤ δέρνουν περιπτερά και κλέβουν νερά (βίντεο)

Εξωφρενικοί οι ισχυρισμοί που προβάλλουν οι άντρες της διμοιρίας που ξυλοκόπησε τον υπάλληλο του περιπτέρου στην πλατεία Εξαρχείων

Ως κοινοί διαρρήκτες εμφανίζονται, εκτός των άλλων, άνδρες των ΜΑΤ σε βίντεο-σοκ που κάνει τον κύκλο του Διαδικτύου και τους δείχνει να ορμούν  σε ένα περίπτερο που βρίσκεταισ στην πλατεία των Εξαρχείων, την ώρα που βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη τα επεισόδια στην περιοχή, να επιτίθενται στον εργαζόμενο, ο οποίος φωνάζει πως προσπαθούν να κλέψουν τα νερά.

Οι ισχυρισμοί οι οποίοι προέβαλαν στους προισταμένους τους, οι οποίοι κατ΄εντολή της πολτικής ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, αναγκάσθηκαν να παρέμβουν, μετά το σάλο που ξεσηκώθηκε από το ανέβασμα του βίντεο στο you tube, είναι εξωφρενικοί. Άφησαν υποστήριξαν 20 ευρώ και είπαν στον υπάλληλο ότι θα πάρουν νερά για τη διμοιρία. Ο υπάλληλος ωστόσο δεν τους έδινε νερά λέγοντας ότι δεν δίνει νερά σε μπάτσους και κατόπιν τούτου αναγκάσθηκαν να τα πάρουν μόνοι τους και να τον ξυλοκοπήσουν!!!


Οπως καταγράφεται όμως στο ντοκουμέντο, άνδρες των ΜΑΤ ορμούν σε ένα περίπτερο, προπηλακίζουν και χτυπούν έναν νεαρό, ο οποίος τους δηλώνει ότι είναι εργαζόμενος στο κατάστημα και φωνάζει «είστε καλά; θα κλέψετε τα νερά;». Στο σημείο επικράτησε μεγάλη ένταση, ενώ, στο βίντεο φαίνεται καθαρά η στιγμή που ένας αστυνομικός χτυπάει με το γκλοπ τον νεαρό, ενώ, άλλοι τον τραβολογάνε από την μπλούζα. Μάλιστα, τη στιγμή που ο νεαρός συνεχίζει να φωνάζει «τι κάνετε» και να λέει ότι πήραν τα νερά με τη βία ακούγεται μια φωνή να του λέει «σκάσε ρε».


Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας ένορκης διοικητικής εξέτασης,. η οποία θα διενεργηθεί μάλσιτα, όπως λέει, από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων. Ο ίδιος ωστόσο λίγο μετά τη λήξη της πορείας για το Πολυτεχνείο το βράδυ της Δευτέρας, μετέβη στη ΓΑΔΑ και έδωσε συγχαρητήρια στις διμοιρίες των ΜΑΤ για τον άψογο τρόπο που ενήργησαν.  Κι αυτό όταν ήταν ήδη γνωστό ότι οι άντρες των ΜΑΤ είχαν  επιτεθεί και είχαν ξυκολοπήσεις, εκτός από διαδηλωτές, και δημοσιογράφους ή και το γεμρναό φοιτητή ο οποίος ανέβασε  φωτογρφία με αίματα στο πρόσωπο στο facebook.

Πηγή: www.hitandrun.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου