Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Χιλιάδες αδιόριστοι εκπαιδευτικοί ανταποκρίνονται στην πρόσκληση Λοβέρδου για εργασία με μόρια!


Μετά την πρόσκληση του Ανδρέα Λοβέρδου για εθελοντική εργασία (κάλυψη των κενών) με μόρια, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν με κάθε μεταφορικό μέσο να εργαστούν δωρεάν. Ο Υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας...


Το Υπουργείο Παιδείας μάλιστα έδωσε πληρωμένη απάντηση σε όσους, αμφισβητώντας προφανώς το μεγαλοφυές σχέδιό του, έσπευσαν να κάνουν διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Η συγκινητική αυτή ανταπόκριση οφείλεται και στο γεγονός ότι ο ίδιος ο Υπουργός Παιδείας στις περιοδείες του σε πολλές περιοχές της χώρας έσπευσε να προπαγανδίσει με πρωτότυπο, είναι αλήθεια τρόπο, την ιδέα του.

Παράλληλα ο Υπουργός Παιδείας δεν αμέλησε να επισημάνει τις αυξήσεις στους βασικούς μισθούς και στα επιδόματα των ενστόλων, τονίζοντας ότι η Κυβερνηση φροντίζει να εργάζονται εθελοντικά και αμισθί αυτοί που μορφώνουν τα παιδιά σου.....και με αύξηση αυτοί που τα δέρνουν!

Υποκλινόμαστε (αλήθεια) στο (κατά Στρατή Μπουρνάζο) λοβέρδειον Μέγα Υπουργικόν Συναξάριον Φαιδρών, Ξεκαρδιστικών και Γελοιωδεστάτων Πράξεων και Μεγαχαχάνων.



Πηγή: www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου