Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Αργυρούπολη: Αναβλήθηκε το κινηματογραφικό γύρισμα συναυλίας στο Υπόστεγο

από το facebook

Θα μπορουσε ισως να ηταν μια εντελως λιτη ανακοινωση μιας και απευθυνομαστε σε συντροφους, σε αλληλεγγους και σε ανθρωπους που μας αγαπουν και δεν χρειαζονται πολλα πολλα λογια ... αλλα νιωθω πως χρειαζονται καποιες εξηγησεις παραπανω.

Λοιπον ....
Το συγκεκριμμενο γυρισμα ειχε πραγματοποιηθει στις 11/10.

Ο κοσμος που ηρθε ηταν υπεροχος, ο καιρος βοηθησε, ολα ηταν τελεια, αλλα και οι τεχνικες αναποδιες παρουσες και το γυρισμα δεν αποδωσε το αισθημα της στιγμης οπως επιθυμουσαμε.

Γιαυτο πρεπει να ξαναγινει.

Η υποθεση της ταινιας, για οσους δεν γνωριζουν, ειναι η συναντηση δυο νεων στη συγχρονη χολερικη μεγαλουπολη.

Ο χιπχοπας του Βιωματος και το κοριτσι του Λογου.
Ο αερας και η γη.
Μια φωτια που αναβει, ενας αερας που θελει να την φουντωσει και μια γη που θελει να την αποροφησει.
Το τιποτα και η θλιψη ...
Ειναι ο ερωτας απαντηση και αν ναι, σε ποια ερωτηση ;
Η ταινια αδυνατει να απαντησει ...
Για το μονο που ειμαστε βεβαιοι ειναι οτι εκτος απ την εξεγερση υπαρχει και η μελαγχολια.

Η συγκεκριμμενη σκηνη που θα ΞΑΝΑγυριστει αφορα την ανταλλαγη των πρωτων, ερωτικων βλεμματων κατα την διαρκεια μιας συναυλιας που θα σημαδεψει την ζωη των ηρωων.

Σε ενα κοσμο που σπαραζεται απο αντιθεσεις και που ο στρουθοκαμηλισμος και ο παρτακισμος, συντροφια με την καταναλωτικη σπαταλη ειναι το διαβατηριο εισοδου στην ψευδαισθησιακη μικροαστικη ευημερια του ψευδεπιγραφου υπαρχειν, εμεις διεκδικουμε το δικο μας δικαιωμα, στην δικη μας αντιληψη της πολυτελειας.

Στην πολυτελεια του αυτονοητου, να εχεις φιλους, συντροφους, ανθρωπους να σ αγαπουν κααι να αγαπας, να απολαμβανεις την αλληλεγγυη τους, να σε στηριζουν και να τους στηριζεις.

Να μπορεις να παλευεις με τους διαμονες, να δωσεις οντολογικη υποσταση στην υπαρξιακη σου αγωνια και να ειναι εκει αδελφοσυντροφοι συμμετοχοι.

Αυτη η ταινια θα γινει μονο καια μονο, επειδη εχουμε την πολυτελεια διχως μεσα και υλικες προυποθεσεις, να εχουμε εσας ... η ακριβοτερα, και επειδη το "εχουμε" δημιουργει σχεση υποκειμενου, να ειμαστε ενα...

Σας ευχαριστουμε προκαταβολικα για την στηριξη σας.
Ευχαριστουμε που αν και ειμαστε εντελως no badget μας κανετε να νιωθουμε κροισοι.
Να ειστε ολοι καλα.
Να ονειρευεστε και να χορευουμε μεχρι το τελος του κοσμου.

Σαββατο 8/11
Ωρα 6μμ, θα διαρκεσει μεχρι τις 8.30μμ-9.00μμ
Αργυρουπολη, 25ης Μαρτιου αρ 38
με μετρο σταση Αργυρουπολη.

Ενδυμασια οσο γινεται πιο καλοκαιρινη... ας βοηθησει και ο καιρος.
υ.γ. Το γυρισμα της συναυλιας θα γινει στην αυλη του στεκιου, αν ο καιρος μας προβοκαρει θα γινει εσωτερικο, οπως και να ναι θα γινει οπωσδηποτε... Ή εμεις ή αυτος.
υ.γ.2. παλι εχουμε προβλημα με ηχοληπτη, οποιος ξερει ή μπορει ας επικοινωνησει, χρηματα δεν προβλεπονται, δεν υπαρχει κερμα.
υ.γ 3. οποιος επιθυμει να συνεισφερει με οποιδηποτε τροπο, χρηματα δεν θελουμε!!!, εννοουμε παραχωρηση χωρου για γυρισματα, μηχανηματα, κανα αμαξι για καποια μερα ή οτι αλλο κλπ, ας επικοινωνησει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου