Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η ταινία "Μίλα της" στο Αυτοδιαχειριζόμενι πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου

Η ταινία του του Πέδρο Αλμοδόβαρ "Μίλα της  (Hable con ella)" θα προβληθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 8.30 το βράδυ στο  Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ της Βούλας.
 
Η προβολή γίνεται στο κτίριο που βρίσκεται στην παραλία και η είσοδος είναι δωρεάν.
 
Σκηνοθέτης: Πέδρο Αλμοδόβαρ
Πρωταγωνιστούν: Ντάριο Γκραντινέτι, Χαβιέρ Καμάρα, Λέονορ Γουτότλινγκ, Ροσάριο Φλόρες, Τζέραλντιν Τσάπλιν
 
Υπόθεση:

Ο Benigno είναι ένας νεαρός νοσοκόμος ο οποίος περιποιείται την Alicia μια χορεύτρια που βρίσκεται σε κώμα. Ο Marco είναι ένας δημοσιογράφος ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο γιατί η φίλη του, μια ταυρομάχος, βρίσκεται επίσης σε κώμα.

Οι δυο άντρες συναντιούνται και ανάμεσά τους γεννιέται μια αληθινή φιλία. Ο πρώτος μιλάει στην ασθενή του γιατί πιστεύει ότι έτσι την κρατά στην ζωή και συμβουλεύει τον Marco να κάνει το ίδιο. Ο δεύτερος πιστεύει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και δεν κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσει με την φίλη του. Ο πρώτος πιο αισιόδοξος για την ζωή, πιστεύει ότι η επικοινωνία και ο λόγος κάνουν θαύματα ενώ ο δεύτερος πιο απαισιόδοξος θα αρχίσει να βλέπει την ζωή με άλλο μάτι.
 

Είναι μια ταινία για άντρες οι οποίοι αγαπούν γυναίκες. Μια ταινία πάνω στην αντρική φιλία, την αγάπη, την μοναξιά και την έλλειψη ανθρώπινης επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου