Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Μαμάάά βοήθεια, έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

γράφει ο Στέφανος Πρίντσιος

Από δω και πέρα να είσαστε σίγουροι ότι σταματάει από τα Μέσα Μαζικής Επιρροής η προβολή της πολιτικής επιχειρηματολογίας και των πολιτικών θέσεων. Στην ημερησία διάταξη μπαίνει η τρομολαγνεία, τα σούπα μούπες και τα κους-κους!

Όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε! Το έργο θα επαναλαμβάνεται καθημερινά, μεθοδικά, αδιάλειπτα, βασιζόμενο στην επιστημονική γκαιμπελίστικη θεωρία «πες, πες, πες, κάτι θα μείνει».

Έτσι με το συνεχές μπλα-μπλα-μπλα, και προσάπτοντας στον ΣΥΡΙΖΑ, περίτεχνα τις κατάλληλες λέξεις που να παραπέμπουν σε ότι πιο αποκρουστικό (τρομοκρατία, αίμα, σφαγές, εμφύλιος, χρεωκοπία κ.α.) πιστεύουν πως πάλι θα τα καταφέρουν, αυτή τη φορά όχι να αποτρέψουν την εκλογική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τουλάχιστον την αυτοδυναμία.


«Έβγαλε βρώμα η ιστορία, ότι ξοφλήσαμε,
είμαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα
και επιτέλους, σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε,
στο εξής θα παίζουμε σ' αυτό το θίασο μόνο ως φαντάσματα.

Κάτω οι σημαίες στις λεωφόρους που παρελάσαμε,
άλλαξαν λέει τ' ανεμολόγια και οι ορίζοντες,
μας κάνουν χάρη, που μας ανέχονται και που γελάσαμε,
τώρα δημόσια θα 'χουν μικρόφωνο μόνο οι γνωρίζοντες.»

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις Πάγκαλου: “Κατ’ αρχήν, μόλις ανακοινωθεί εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, θα διακοπεί η χρηματοδότηση από τους εταίρους και θα ακολουθήσει έξοδος κεφαλαίων και θα μπούμε στη λεγόμενη πολεμική οικονομία, δηλαδή απαγόρευση εξόδου κεφαλαίων, περιορισμοί σε εισαγωγές και εξαγωγές, να αντιμετωπίσουμε τις εγγυήσεις.


Φωτογραφία που αποτυπώνει μεγάλη πείνα και δυσωδία
μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ
Θα υπάρξει μεγάλη πείνα και δυσωδία, οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν θα παίρνουν το μισθό τους και όλοι αυτοί που χορεύουν και τραγουδούν τώρα και καμαρώνουν το γελαστό παιδί που πάει στον Πάπα και κουνιέται ή τη Δούρου, θα είναι τότε στο δρόμο
και θα καίνε και θα σκοτώνουν.

Φωτογραφία από κεντρικό δρόμο της Αθήνας με γυναίκα
να βλέπει συριζαίους να καίνε και να σκοτώνουν
Γιατί δεν σχολιάζετε; Δεν κάψανε; Δεν σκοτώσανε; Ξέρετε ότι στη Μαρφίν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους…”

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε απευθυνόμενος στον κ. Βαρεμένο ότι εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «πέσει», τότε θα αποσύρει τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες.


Είπε χαρακτηρισικά: «Αν η κυβέρνηση θέλει να με βγάλει εκτός ευρώ θα είμαι με την κυβέρνηση των τρελών; Αν η κυβέρνηση θέλει να τινάξει τη χώρα στον αέρα θα πάμε με αυτούς; Αν είναι τρελοί στην εξουσία θα πάμε με τους τρελούς;».


Στη φωτογραφία ντοκουμέντο
ο Βαρεμένος τρώει τα λεφτά του Άδωνη

Γυρνάει τότε προς τον κ. Βαρεμένο και ρωτάει: «Θα μας πείτε ποια είναι η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ λέω πως είναι η δραχμή. Το λέω ευθέως! Για αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες. Εσύ θα τα κρατήσεις τα λεφτά σου στις τράπεζες (αναφερόμενος στον δημοσιογράφο κ. Καμπουράκη). Αλήθεια πες
στον κόσμο. Θα τα κρατήσεις; Όχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση δεν θα μείνει φράγκο. Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;»

Άρχισαν τα όργανα! Τι λέτε; Θα χορέψουμε στο σκοπό τους; Βρε ουστ!

Υ.Γ. Τελικά μόνο η Άγγελα αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης
και ξεσπάει σε απερίγραπτο θρήνο!
 
Πηγή: sioualtec.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου