Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

«Τρία λάθη και μια παρανόηση» από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού-Αργυρούπολης

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού-Αργυρούπολης σε ανάρτησή της επιρρίπτει ευθύνες στην απελθούσα διοίκηση του δήμου για τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ
(Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων), τονίζοντας πως παλαιότερα δημοτικός σύμβουλός της, υποστήριξε πως «αποτελούν λύση για την λειτουργία των δομών του Δήμου και ιδιαίτερα για  την αντιμετώπισης της ανεργίας».
 
Άμεση ήταν η απάντηση της Δημοτικής Συνεργασίας μιλώντας για αναίτια επίθεση «τρία σοβαρά λάθη και μια ουσιαστική παρανόηση».

Η Δημοτική Συνεργασία ξεκαθαρίζει πως «με συνέπεια τόσο από θέση δημοτικής αρχής στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης όσο και από θέση αντιπολίτευσης, τάχθηκε εναντίον των ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π.

Ταυτόχρονα υπερασπίστηκε -όχι με ευχολόγια και αφορισμούς- αλλά έμπρακτα τη θέση των εργαζομένων στους δήμους. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε, η Δημοτική Συνεργασία ήταν αυτή που συνέχισε να διατηρεί στις θέσεις τους συμβασιούχους υπαλλήλους του Δήμου στους οποίους έληξε η σύμβασή τους, με 'εντέλλεσθε', κίνηση για την οποία διώκεται ο δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης, τη στιγμή που άλλοι δήμαρχοι που υποστήριζε το ΚΚΕ δεν τόλμησαν να κάνουν κάτι τέτοιο».

Ολόκληρη η απάντηση της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης ΕΔΩ

Πηγή: sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου