Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ενός άντρα στο Ελληνικό

Άγρια Δύση θύμισε το πρωί το Ελληνικό όταν γύρω στις 4 τα ξημερώματα ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του στην οδό Αεροπορίας κρατώντας μια καραμπίνα.

Οι γείτονες κάλεσαν άμεσα την αστυνομία, αλλά όταν το περιπλικό έφτασε στο σημείο, ο άντρας άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και τραυμάτισαν τον άντρα στον γλουτό και τον μηρό.

Ο 39χρονος δράστης, ο οποίος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή του Ελληνικού, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, διακεκριμένες φθορές και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα, μετά από ενημέρωση ότι άτομο στην συγκεκριμένη περιοχή προέβαινε σε ρίψη πυροβολισμών με κυνηγετικό όπλο, μετέβησαν άμεσα στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις.
Ο δράστης οχυρωμένος πίσω από κάδο απορριμμάτων έβαλε επανειλημμένα κατά των αστυνομικών, με ανθρωποκτόνο πρόθεση, ενώ επιπλέον πυροβόλησε και κατά οδηγού διερχόμενου λεωφορείου, με αποτέλεσμα τη θραύση των πλευρικών υαλοπινάκων του οχήματος.
Ο συλληφθείς δεν συμμορφώνονταν στις επανηλειμμένες κλήσεις των αστυνομικών να παραδοθεί, συνεχίζοντας να πυροβολεί εναντίον τους και απειλώντας ταυτόχρονα ότι θα τους σκοτώσει όλους.
Τελικά το περιστατικό έληξε καθώς δέχθηκε βολή ακινητοποίησης και διεκομίσθη τραυματισμένος σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου.
Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο, (12) δώδεκα κάλυκες και (13) δεκατρία φυσίγγια κυνηγετικού όπλου καθως και ένας σουγιάς συνολικού μήκους 19 εκ.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Πηγή: geitoniamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου