Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ν. Παππάς: «Είμαστε έτοιμοι για την πιο σημαντική μάχη των τελευταίων δεκαετιών»

"Ετοιμαζόμαστε για την πιο σημαντική μάχη που έχει μπροστά του ο Έλληνας πολίτης τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα", δήλωσε στο Κόκκινο ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου
του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

"Ο κ. Σαμαράς ήλπιζε να γίνουν εκλογές το 2016, να περάσει τους πρώτους μήνες του 2015 έχοντας και συμφωνία και τους 180, αλλά δεν έχει τίποτα από τα δύο. Σέρνεται σε μια διαδικασία, η οποία νόμιζε ότι θα τον βγάλει στον αφρό.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.


Είναι σαφές ότι προς το τέλος του Γενάρη η Ελλάδα θα πάει στη κάλπη.


Είναι σαφές και στους δύο της συγκυβέρνησης ότι η αξιωματική αντιπολίτευση με τις πρωτοβουλίες της και τη στάση της κρατούσε το κλειδί των εξελίξεων.

Συνειδητοποιούν και οι ίδιοι πως οι 180 είναι ένα μακρινό νούμερο.


Το 2014 δεν είναι 2012 και δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε με κρυφή ατζέντα. Είναι ευτύχημα για το λαό μας  πως τα email με την τρόικα και οι προθέσεις για το ασφαλιστικό ήρθαν στη δημοσιότητα.


Ετοιμαζόμαστε για την πιο σημαντική μάχη που έχει μπροστά του ο έλληνας πολίτης τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα.

Το φάσμα της προεδρικής εκλογής και η αδυναμία να έχουν τους 180, έφερε τις εξελίξεις πιο μπροστά, όπως εμείς ζητούσαμε εδώ και πολύ καιρό", σημείωσε ο κ. Παππάς

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εναλλακτικού σχεδίου από την κυβέρνηση, αλλά και πως βλέπουν οι ξένοι τις εξελίξεις, είπε:

"Προσωπικά θα τους αξιολογούσα ως αφελείς αν νομίζουν πως μπορεί να επέλθει μια ιστορική αλλαγή στην Ελλάδα κι αυτό να είναι ζήτημα 3 μηνών. Θα ήταν υπόθεση 3 μηνών αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υπόψιν του να συνεχίσει την ίδια πορεία και να σερβίρει τον ελληνικό λαό απογοήτευση μεγαλύτερου μεγέθους από τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμαρά. Δεν πρόκειται περί αυτού.


Όποιος έχει στο μυαλό του σενάρια αριστερών παρανθέσεων μπορεί να μην κοιμάται ήσυχος".

Πηγή: stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου