Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ο εξευτελισμός τους θα γίνει τέλειος

Ελάχιστοι οι βουλευτές που είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τον Σαμαρά στον κατήφορο και κατά τη δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
 
Στο κενό πέφτουν οι μεθοδεύσεις του Μαξίμου για διάσπαση κομμάτων, εκβιασμό των βουλευτών και τρομοκράτηση των πολιτών προκειμένου να ανακοπούν οι προδιαγεγραμμένες πολιτικές εξελίξεις και να αποτραπεί η πολιτική αλλαγή. Η κινητοποίηση κρατικών και εξωθεσμικών δυνάμεων και μηχανισμών γυρίζει μπούμερανγκ.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η "αρχειοθέτηση" των καταγγελιών Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του χωρίς καμία έρευνα μετά τη δεκαπενθήμερη ολιγωρία της Δικαιοσύνης, ενώ μόλις τέσσερις βουλευτές πείστηκαν από την "έκκληση" Σαμαρά να υπερψηφίσουν τον Στ. Δήμα κατά τη σημερινή δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Χωρίς αντίκρισμα μένουν και οι ισχυρές πανταχόθεν πιέσεις να διαλυθούν ΔΗΜ.ΑΡ. και ΑΝ.ΕΛΛ. προκειμένου να απελευθερωθούν δυνάμεις... Εν τέλει, αυτό που φαίνεται ολοκάθαρα είναι ο ευτελισμός και η γύμνια ενός συστήματος προ πολλού χρεοκοπημένου.

Πηγή: www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου