Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Είσαι άστεγος;

Είσαι άστεγος, μένεις στο παγκάκι και τρως στα συσσίτια της εκκλησίας; Φέτος πληρώνεις εφορία!

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και βγάζεις 416 ευρώ το μήνα; Φέτος πληρώνεις φόρο ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3 μηνιάτικα!

Είσαι συνταξιούχος και χρωστάς τον ΕΝΦΙΑ; Φυσικά θα σου πάρουν τα λεφτά από το λογαριασμό χωρίς καν να σ' ενημερώσουν!

Είσαι πολίτης της Μπανανίας που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ; Μπορείς και να πεθάνεις...


Η κυβέρνησή σου, παρουσιάζοντας σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τον αφανισμό σου, προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στη διάλυση και την εκποίηση του κοινωνικού ιστού της χώρας σου.

Η κυβέρνησή σου δεν θέλει να υπηρετεί τις ανάγκες των Ελλήνων αλλά, αυτές των ντόπιων και ξένων κλεπτοκρατών.

Παρασκηνιακά, οι ίδιοι οι προαλειφόμενοι νέοι ιδιοκτήτες της χώρας σου, επέλεξαν -λες και βρίσκονταν σε super market- το τι θα σου παραχωρηθεί, εξευτελίζοντας την όποια σοβαρότητα παρέμεινε σε αυτό το κράτος και στους θεσμούς του. Ο απλός πολίτης μένει έκπληκτος από το θράσος και την αρπακτικότητα των “πολιτισμένων” της Ευρώπης, αλλά και από το μέγεθος της εθελοδουλίας των κυβερνώντων.


Είναι πλέον ώρα, να συνειδητοποιήσει ο κάθε πολίτης πως με αυτούς τους πολιτικούς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε, ούτε σαν χώρα, ούτε σαν λαός!!!
 
Είναι πλέον ώρα να συνειδητοποιήσει ο καθένας από εμάς πως δεν μπορεί να είναι θεατής στην φτωχοποίησή του και της χώρας του!!!

Είναι πλέον ώρα να συνειδητοποιήσει ο Έλληνας πως η υπεράσπιση του της ζωής του και της ζωής των παιδιών του είναι δικό του καθήκον!!!

Τα αντιμνημονιακά κόμματα και τα ταξικά συνδικάτα πρέπει να δώσουν τη δυνατότητα να εκφραστεί αυτή η λαϊκή οργή, αυτή η συσσωρευμένη αγανάκτηση για τα όσα έχει πάθει ο Ελληνικός Λαός, αλλά και για το διασυρμό της χώρας από τους ξένους κλεπτοκράτες με τη βοήθεια των ντόπιων υπηρετών!!!

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει…Έως εδώ, φτάνει πια ο εξευτελισμός!!!

Ο σιωπών δοκεί συναινείν…

* η Τζούλια Λιακοπούλου είναι δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου