Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ελληνικό-Αργυρούπολη: επαναφέρουν τις αντιμισθίες στους αιρετούς του ΟΝΑΔΕΑ

Με απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο της 24ης Νοεμβρίου, ο Αθλητικός Οργανισμός προβλέπει στον
προϋπολογισμό του 2015 αντιμισθίες για τον πρόεδρο (Καλιντέρης Γιώργος) τον αντιπρόεδρο (Κύρκος Σωτήρης) και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Καταψήφισε ο δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Συνεργασίας Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος ψήφισε όλους τους κωδικούς του προυπολογισμού εκτός εκείνων που αφορούν τις αντιμισθίες. «Είναι πάγια η θέση μας ως παράταξη, αυτές οι θέσεις να είναι άμμισθες και ειδικά αυτές τις ημέρες που ο κόσμος έχει ανάγκη την χωρίς αντάλλαγμα προσφορά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απαλλαγμένος από χρέη

Η έναρξη της νέας χρονιάς θα βρει για πρώτη φορά, μετά από χρόνια, τον Αθλητικό Οργανισμό απαλλαγμένο από χρέη αφού προηγήθηκε η ένταξη του στα ληξιπρόθεσμα ώστε να έχει την δυνατότητα να παράξει πραγματικά αθλητικό έργο.

Αυτό οφείλεται κυρίως στην πολύ καλή δουλειά που έγινε κατά τις ημέρες τις διοίκησης του Χρήστου Κορτζίδη και των συνεργατών του.

Με την πολύ καλή συνεργασία με τις οικονομικές υπηρεσίες τόσο του Αθλητικού Οργανισμού όσο και του Δήμου, κατόρθωσαν να εντάξουν τον ΟΝΑΔΕΑ στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα.

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος όπου μειώνεται η επιχορήγηση του οργανισμού από τον δήμο.

Να θυμίσουμε ότι η διοίκηση Κορτζίδη όχι μόνο δεν άφησε χρέη αλλά αποπλήρωσε και ένα μεγάλο μέρος από το δυσβάσταχτο χρέος το οποίο δημιουργήθηκε από στελέχη της σημερινής διοίκησης Κωνσταντάτου χωρίς να αμφισβητήσει, χωρίς να λοιδορήσει, χωρίς να απορήσει με το μέγεθος και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και χωρίς να προσβάλλει ανθρώπους σε όποια πλευρά  και αν ανήκουν.

Εντύπωση προκαλεί στον προϋπολογισμό του 2015 πως δεν έχουν προβλεφθεί κωδικοί για συντηρήσεις και έργα.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου