Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Συνεργάτης του Σαμαρά αποκαλύπτει στην Guardian το βρόμικο σχέδιο του Μαξίμου

Στην εκστρατεία τρομοκράτησης της ελληνικής κοινής γνώμης και στις παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση του «κατάλληλου» κλίματος αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ
της βρετανικής εφημερίδας Guardian η δημοσιογράφος Helena Smith. Αυτό όμως που ήταν αποκαλυπτικό βρισκόταν στην τελευταία παράγραφο.
 
Σε αυτή παρατίθεται σχόλιο στενού συνεργάτη του Σαμαρά ο οποίος χαρακτήρισε την επιχείρηση τρομοκράτησης ως «win-win»  λέγοντας ότι «ακόμα και αν χάσουμε στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πάλι θα βγούμε κερδισμένοι επειδή οι ψηφοφόροι θα κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για το χάος που προκλήθηκε και αυτό θα μας εξασφαλίσει τη νίκη στις εθνικές εκλογές».
 
Σύμφωνα με το άρθρο του Guardian το κλίμα τρόμου που δημιουργείται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα είναι απίστευτο. Η δημοσιογράφος αναφέρεται στην επίσκεψη του Γάλλου υπουργού οικονομίας, κ. Μοσκοβισί, που θα βρίσκεται στην Αθήνα τις δύο επόμενες ημέρες (στις οποίες δεν θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα) αλλά και στις παρεμβατικές δηλώσεις του Γάλλου προέδρου της Ε.Ε, κ. Γιούνκερ.
 
Η Smith αναφέρεται επίσης στην ομιλία του Τσίπρα στην οποία κατήγγειλε την ύπαρξη καμπάνιας τρόμου από την Τρόικα και τους εκπροσώπους της, καθώς και από μεγάλα διεθνή ΜΜΕ προκειμένου να φοβίσουν την κοινή γνώμη.
 
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Πηγή: www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου