Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο street party από τον ρ/σ Στο κόκκινο και το Μυρμήγκι στη Φωκίωνος Νέγρη, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου

Ο 105,5 Στο Κόκκινο και το δίκτυο αλληλεγγύης «Μυρμήγκι» διοργανώνουν την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου από τις 11:00 το πρωί ένα ολοήμερο χριστουγεννιάτικο street party στην καρδιά της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη.

Με οδηγό το πνεύμα των Χριστουγέννων σκοπεύουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα τη αλληλεγγύης και να θυμηθούμε ξανά τι σημαίνει γειτονιά. Να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα χωρίς χρώματα, χωρίς διακρίσεις σε μια γιορτή όπως παλιά! Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους που θα επισκεφθούν τον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη.


Street parade από την ομάδα κρουστών «Κρουστωδία» του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση θα περάσει από τους γύρω δρόμους σημαίνοντας την έναρξη του πάρτυ, lives με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Στάθης Δρογώσης, η Νατάσα Μωυσόγλου, οι Radio Sol, swing και jazz μουσικές από τους Jazmatazz, ρεμπέτικο πάλκο από το ΚΕΘΕΑ Διάβαση, μουσικοθεατρικά δρώμενα από τη Μάνια Παπαδημητρίου και τη Νατάσα Μωυσόγλου, συλλογική κουζίνα από το «Μυρμήγκι» και πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Facepainting, κλόουν, κατασκευές, το δέντρο των ευχών, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από τη
Φυλή των φίλων, ξυλοπόδαρος από τον πολυχώρο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων και η θεατρική παράσταση «Ήταν ένα ανθρωπάκι το Αυτό» από την ομάδα θεάτρου Σελίδα 231 θα καθηλώσουν και θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στους μικρούς μας επισκέπτες.

Στο πλαίσιο επίσης της καμπάνιας
«Η αλληλεγγύη κρατάει τη ζωή στο Κομπάνι» σε συγκεκριμένο σημείο θα γίνεται συλλογή φαρμάκων (αντιπυρετικά, αντιυπερτασικά, αντιβιοτικά ευρέως φάσματος, παυσίπονα, τραυματολογικό υλικό όπως γάζες, Betadine, επιδέσμους, οινόπνευμα, φάρμακα για διαβητικούς).
            

Σας περιμένουμε όλους και όλες να περάσουμε όμορφα σε μια γιορτή χαράς και αλληλεγγύης!


Πηγή: stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου