Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Καραμέρος: Ξεκινά το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής "Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους" (video)

O Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους»  στα νοικοκυριά στα οποία έχει γίνει διακοπή ρεύματος και αδυνατούν να κάνουν την επανασύνδεση στο πρωινό του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη.

H Περιφέρεια Αττικής κάνοντας πράξη το "κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα" θα επανασυνδέει το ρεύμα σε όσους έχει γίνει εντολή διακοπής. Θα πληρώνει δηλαδή, την α' δόση για την επανασύνδεση ρεύματος στους οικονομικά αδύνατους.

Ο πολίτης προσκομίζοντας μόνο 4 δικαιολογητικά θα κάνει την ρύθμιση για την επανασύνδεση. Τα δικαιολογητικά είναι: εντολή διακοπής από τον πάροχο, εκκαθαριστικό, ταυτότητα και η ρύθμιση.

Είναι ανεξάρτητο από την εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΔΕΘ τόνισε ο Γ. Καραμέρος και αναφέρθηκε στη σημασία της παρέμβασης αυτής από την Περιφέρεια Αττικής ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι στη Δυτική Αθήνα υπάρχουν σπίτια που παραμένουν χωρίς ρεύμα 8 και 9 μήνες!

Δυστυχώς ακόμα και αυτή η ρύθμιση της Περιφέρειας Αττικής υπέρ των πιο οικονομικά ασθενέστερων πολιτών δέχθηκε τα πυρά της Λιάνας Κανέλλη και του Παναγιώτη Ρήγα ως δήθεν προεκλογικό και λαϊκίστικο μέτρο, σε πλήρη αντιστοιχία και με τον υπουργό Εσωτερικών που επιτέθηκε χθες το βράδυ στην Περιφέρεια Αττικής για το μέτρο αυτό.


Πηγή: www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου