Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ανατριχιαστικός Σαμαράς επιτίθεται στο Νίκο Ρωμανό (Video)

γράφει η Kατερίνα Μπρέγιαννη

"Υμνήσατε έναν απεργό πείνας, αλλά ξεχάσατε ότι o νεαρός αυτός έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη με ληστεία με καλάσνικοφ'' είπε στη Βουλή, ένας ανατριχιαστικός Αντώνης Σαμαράς  που δεν διστάζει να ξεκινήσει την ομιλία του, με επίθεση στον Νίκο Ρωμανό, σε μια επίδειξη
ακραίας σκληρότητας κατά του απεργού πείνας.

Επιβεβαίωσε έτσι τον Αλέξη Τσίπρα, που λίγο πριν μίλησε για «ένα κράτος που κάνει το λιοντάρι στο 20χρονο απεργό πείνας που κινδυνεύει η ζωή του ενώ σκύβει το κεφάλι στην τρόικα και τους δανειστές»!


Δείγμα γραφής ακραίας αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς του Αντώνη Σαμαρά ενόψει της συνάντησής του, με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού;

Δείγμα αμόρφωτης γραφής, με ληστεία με καλάσνικωφ καταδικάστηκε και πληρώνει ο απεργός πείνας με 15 χρόνια κάθειρξης και δεν ζητά βέβαια την απελευθέρωσή του, αλλά το βασικό δικαίωμα στη ζωή και τη μόρφωση, την αξιοπρέπεια και μια υπόσχεση μελλοντικής ελευθερίας, που ο κ. Σαμαράς εγκληματικά, παράλογα και ενάντια σε κάθε έννοια ηθικής και δικαίου, επιμένει να του στερεί.

Δυστυχώς, σχεδόν προφητικός αποδεικνύεται ο Ν. Ρωμανός, όταν στη χειρόγραφη επιστολή του, είχε χαρακτηρίσει την κίνηση των γονιών του μάταιη, μιας και ο Αντ. Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων.

Παρόλο που κράταγε καλάσινικωφ σεβάστηκε την ανθρώπινη ζωή κάτι που δεν πράττει ο σημερινός πρωθυπουργός, ο οποίος προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία δεν έχει την παραμικρή ένδεια να παίξει επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια δίνοντας χαρακτηριστικά προσωπικής κόντρας σε ένα δίκαιο και αναφαίρετο δικαίωμα αίτημα κρατουμένου.

Πηγή: www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου