Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ο Πύρρος Δήμας στο Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης, 20 μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές (και ένα video)

Ο Πύρρος Δήμας ως αθλητής τίμησε την Ελλάδα και χάρισε πολλές χαρές στους Έλληνες φιλάθλους. Και η Ελλάδα βέβαια ως όφειλε τον τίμησε με μια θέση στο δημόσιο και δεν γνωρίζω με τι άλλο.

Ο κ. Π. Δήμας τίμησε και το ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και είναι πρόεδρός της τα δυο τελευταία χρόνια. Αλλά και το ΠΑΣΟΚ τίμησε τον κ. Δήμα με μια θέση υποψήφιου βουλευτή και φυσικά εκλέχτηκε.

Ο κ. Π. Δήμας ως βουλευτής λειτούργησε όπως και όταν ήταν πετυχημένος αθλητής. Όπως στον προπονητή του κ. Ιακώβου έλεγε πάντα "ναι", έτσι και στον αρχηγό του Βενιζέλο έλεγε "ναι" και βέβαια μέσα στη Βουλή ψήφιζε "ναι σε όλα".
Έτσι ο κ. Π. Δήμας που κάποτε μας έκανε υπερήφανους, τώρα έβαλε καλά τη χερούκλα του ώστε μια ολόκληρη κοινωνία να πορεύεται -αν όχι γονατιστή, πάντως- σκυφτή από τα βάρη που κι αυτός ψήφισε εις βάρος της.
 
Ο κ. Δήμας εκτός από πολυ-ολυμπιονίκης και νενέκος βουλευτής, είναι και πονηρός πολιτευτής... Ήρθε λοιπόν στο Δημαρχείο και συναντήθηκε με τον κ. Κωνσταντάτο 20 μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές.

Ούτε από το δελτίο τύπου του Δήμου προκύπτει ότι τον κάλεσε η δημοτική αρχή, ούτε από όσα ο κ. δήμαρχος έγραψε στο facebook και σας
παραθέτουμε. Και βέβαια οι δικαιολογίες περί "ανάπτυξης του αθλήματος" μόνο σε αφελείς απευθύνονται.

Ούτε βέβαια η δικαιολογία ότι ήρθε ως πρόεδρος της ομοσπονδίας και όχι ως (και υποψήφιος) βουλευτής - και σιγά μην ερχόταν ασυνόδευτος. Μόνο σε ανυποψίαστους δημιουργείται η απορία για το πώς τον δέχτηκε προεκλογικά ο δήμαρχος της πόλης που κατά τα άλλα κάνει κοινωνικό έργο για να καλύψει ανάγκες πολιτών που ο Π. Δήμας και οι όμοιοί του προκάλεσαν.

Και βέβαια προκαλεί θλίψη που το 2011 ο τότε υπουργός τύπου του μνημονίου έφυγε από την πίσω πόρτα του Α' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, ενώ τώρα έναν βουλευτή υπηρέτη της ίδιας αντικοινωνικής πολιτικής τον δέχεται ο δήμαρχος της ίδιας πόλης και μάλιστα διαγκωνίζεται μαζί με άλλους δημοτικούς παράγοντες για να φωτογραφηθούν μαζί του.




Αλλά και το 2011 ο κ. Κωνσταντάτος δεν ήταν αυτός που συνόδευε τον τότε υπουργό από την πίσω πόρτα του ΚΑΠΗ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου