Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας!

Με μεγάλη συμμετοχή Γλυφαδιωτών πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ που βρίσκονται στην οδό ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 71 (κοντά στην Πλατεία Αγ. Τρύφωνα).

Χαιρετίζοντας τους συγκεντρωμένους ο συντονιστής της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΔΑΔΑΣ Σταμάτης Σκαμπαρδώνης τόνισε ότι η συγκλονιστική συγκέντρωση εκατοντάδων Γλυφαδιωτών, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και ανατροπής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τους κάλεσε στις 15 μέρες που απομένουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους σε κάθε γειτονιά, από σπίτι σε σπίτι, από μαγαζί σε μαγαζί, να κάνουν έντονη την παρουσία τους σε όλους τους εργασιακούς χώρους και να φέρουν το μήνυμα της νίκης σε όλους τους Γλυφαδιώτες.
 
Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Περιφέρεια Αθήνας Δημήτρης Βίτσας ο οποίος αναφέρθηκε επιγραμματικά στα βασικά στοιχεία της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης (πρόγραμμα  Θεσσαλονίκης - οικονομική ανασυγκρότηση).

Ο γλυφαδιώτης Γιάννης Τσιρώνης (που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας), συντονιστής των Οικολόγων-Πράσινων τόνισε τη σημασία της συμπόρευσης των Οικολόγων με το ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να βγει η χώρα από την κατηφόρα στην οποία μας έχουν φέρει τα μνημόνια και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να την οδηγήσουμε στην έξοδο από την κρίση.
 
Στη συνέχεια χαιρέτησαν υποψήφιοι βουλευτές με το ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Περιφέρεια Αθήνας. Ο Αντώνης Νταβανέλος μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο γλυφαδιώτης Γιάννης Χατζηαντωνίου, ο Θοδωρής Κατωπόδης (ως εκπρόσωπος της νεολαίας), ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και οι πρώην βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης, Ελένη Αυλωνίτου, Δημήτρης Τσουκαλάς και Δημήτρης Στρατούλης. Παρών και ο υποψήφιος Γιώργος Κυρίτσης δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Γλυφάδας του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» Τάσος Ταστάνης, Ειρήνη Βαγγελάτου και Θανάσης Ηλιόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ Βασίλης Μουλακάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίων Χρήστος Καπάταης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαρίνα Κουκά, Ράικου Ζωή και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αθανασιάδης.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημαρχείο της Γλυφάδας την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 6:30μμ.


Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι η Ελλάδα επιτέλους είναι έτοιμη να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς το αύριο. Η Ελλάδα, η ταλαιπωρημένη και ταπεινωμένη από τα μνημόνια, σηκώνει το κεφάλι και στέκεται ξανά στα πόδια της. Έρχεται η αξιοπρέπεια, η δικαιοσύνη, η δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου