Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Συνάντηση της Ρένας Δούρου με αντιπροσωπεία του ΓΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων

Συνάντηση είχε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με αντιπροσωπεία του Γενικού Συμβουλίου της  Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών  Δημοσίων  Υπαλλήλων.

Στην συνάντηση μετείχε και η Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Βασιλική Λάσκαρη-Κρασοπούλου ενώ από την ΠΟΓΕΔΥ παρέστησαν οι Ν. Κακαβάς (Πρόεδρος Δ.Σ.), Α. Πανούσης (Γεν. Γραμματέας), Α. Πάλλας (Ταμίας), Α. Ρήγας (Οργ. Γραμματέας), Σ. Λαμπρόπουλος (Μέλος), Δ. Βάτσος (Πρόεδρος Ιχθυολόγων Δ.Υ.), Χ. Γούλας (Πρόεδρος Γεωπόνων Δ.Υ.) και Κ. Κοκκινάκη (Γεν. Γραμματέας Γεωπόνων Δ.Υ.).
 

Οι εκπρόσωποι της Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. έθεσαν θέματα που άπτονται της ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα της Περιφέρειας, της διατροφικής ασφάλειας, και της ανάπτυξης του πρασίνου στον αστικό ιστό της. Επίσης αναφέρθηκαν στην σοβαρή υποστελέχωση όλων των γεωτεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας αλλά και στις δυσλειτουργίες που δημιουργεί ο υφιστάμενος Οργανισμός Υπηρεσιών της. Τέλος συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας μέσω του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης των επόμενων ετών.

Από την πλευρά της, η Περιφερειάρχης τόνισε ότι για την νέα Περιφερειακή αρχή ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της ποιότητας ζωής αποτελεί βασική προτεραιότητα, η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με άλλους αναπτυξιακούς τομείς της Περιφέρειας όπως για παράδειγμα ο τουρισμός. Στα πλαίσια αυτά οι Γεωτεχνικοί επιστήμονες αποτελούν βασικούς συνεργάτες της Περιφερειακής αρχής και είναι αυτονόητη η διαρκής συνεργασία με συγκεκριμένα θέματα που αφορούν τόσο τους  Εργαζόμενους Γεωτεχνικούς όσο και τους πολίτες.

Ορίστηκε νέα συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Λάσκαρη-Κρασοπούλου προκειμένου να εξειδικευτούν οι τομείς συνεργασίας και να κατατεθούν προτάσεις της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου