Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

"Εντοπίστηκαν δράκοι στα νεκροταφεία Ελληνικού-Αργυρούπολης;"... Αναζητούνται πολιτικές ευθύνες.

Το 2015 δεν μπήκε με το δεξί... τουλάχιστον για το νεκροταφείο του Ελληνικού. Διαβάζουμε στο www.sinergasia.gr:

"Άγνωστοι δράστες έσπασαν το βράδυ της Παρασκευής ή τα ξημερώματα του Σαββάτου την πλαϊνή πόρτα του νεκροταφείου στο Ελληνικό και έκλεψαν από την εκκλησία το φιλόπτωχο ταμείο. Το ποσό που αφαιρέθηκε δεν έχει γίνει γνωστό.
Έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ερευνά την υπόθεση."

Επειδή όμως το παραπάνω ρεπορτάζ δεν είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό -για την πληρέστερη ενημέρωσή σας- καταφύγαμε σε δημοσιεύματα και video γνωστών για τις σχέσεις τους με τη νέα δημοτική αρχή ιστοσελίδων, αλλά και δηλώσεις των γνωστών δημοτικών παραγόντων:

Γιάννης Τσαρπαλής (video): Κοιμήθηκαν οι νυχτοφύλακες; Ποιος έχει τις πολιτικές ευθύνες; Να αποδοθούν!



Από τα ρεπορτάζ σάς παρουσιάζουμε το πλέον αξιόπιστο, αυτό γνωστής για τις στενές σχέσεις με την παράταξη του κ. Κωνσταντάτου ιστοσελίδας του δήμου μας:

"Είναι η τρίτη φορά στα τελευταία δύο χρόνια που σημειώνονται τέτοιου είδους απαράδεκτα συμβάντα στον ιερό χώρο του Κοιμητηρίου της Αργυρούπολης που, όπως πλέον αποδεικνύεται, οφείλονται στην ελλιπέστατη φύλαξή του από τη δημοτική αρχή της πόλης, γεγονός που έχει κατ' επανάληψη καταγγελθεί και στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου. Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του έγκυρου RUSTYCITY.

Πιο σκληρός ο κ. Κώστας Τογρίδης: "Eίναι ευθύνη της δημοτικής αρχής, η φύλαξη του κοιμητηρίου, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει σήμερα, παρ' ότι ο δήμος πληρώνει δύο φύλακες, οι οποίοι δεν υπάρχουν. Γίνεται κάθε μέρα λεηλασία  και κανένας δεν ενδιαφέρεται. Αν δεν μπορεί αυτή η δημοτική αρχή, να πάει σπίτι της...".



Δηλώσεις έκανε και ο κ. Κωνσταντάτος: "αιθάνομαι ντροπή και θλίψη για την παρακμή στην οποία βρίσκεται ο πάλαι ποτέ πρότυπος, όπως τον αποκαλούσαν, δήμος Αργυρούπολης. Οι σημερινοί βανδαλισμοί στο νεκροταφείο μας καταδεικνύουν τη διάλυση των υπηρεσιών του Δήμου και την εγκατάλειψη που υφίσταται οργανωτικά. Δείτε ολόκληρη τη δήλωση στο έγκυρο LASPIONLINE.

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε από τις γνωστές ιστοσελίδες να μας πουν ότι ξύπνησαν οι νεκροί και έσπαγαν τα μάρμαρα, έσκιζαν τα ιμάτια και ρούφαγαν το λάδι από τα καντήλια.

Αντ΄αυτού προτίμησαν πιο πιασιάρικο ρεπορτάζ με τον Τσίπρα στη θέση του δράκου να τα κάνει λαμπόγιαλο στην Κουμουνδούρου, να σκίζει και να καίει τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν το όνομα του Κορτζίδη, και να διαλύει τις οργανώσεις που τον πρότειναν. Πρόκειται για τα ίδια ιστολόγια που θεωρούν αφελείς τους αναγνώστες τους και τους πρότειναν "να ψηφίσουν Κορτζίδη για να βγάλουν Ροϊδή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου